Missä palmupuut on puita vaan

Vuosi 2015 lähtikin melko lennokkaasti käyntiin, kirjaimellisesti. Uuden Vuoden aattona menin nukkumaan jo ennen keskiyötä. Herätyskello soi 2.45 ja matka kohti Miamia alkoi. 13 tunnin matkanteon jälkeen saavuimme määränpäähän. Aikero on seitsemän tuntia, joten meillä oli koko päivä aikaa juhlia Uutta Vuotta täällä paratiisissa palmujen alla. Sanat eivät riitä kuvailemaan tätä paikkaa, joten annan kuvien puhua puolestaan!

 

Ensimmäinen etappi oli Berliini, josta lento Miamiin kesti 10,5 tuntia.
Ensimmäinen etappi oli Berliini, josta lento Miamiin kesti 10,5 tuntia.

 

Palmut, Miami Downtownin siluetti ja keltaiset taksit kertoivat, että olemme varmasti kohteessa.
Palmut, Miami Downtownin siluetti ja keltaiset taksit kertoivat, että olemme varmasti kohteessa.

 

Upeat puitteet upeassa kaupungissa.
Upeat puitteet upeassa kaupungissa.

 

Maailman parhaat juustohampurilaiset!
Maailman parhaat juustohampurilaiset!

 

+28°c ja tämä opiskelija ei voi muuta kuin hymyillä.
+28°c ja tämä opiskelija ei voi muuta kuin hymyillä.

 

Paluu täältä paratiisista tapahtuu juuri loman lopussa 12. päivä ja saankin rientää samana päivänä VR:n kyydillä Jyväskylään. Koulu ja opikelu ei juurikaan pyöri mielessä nyt, joten suljenkin koneen, toivotan mahtavaa alkanutta vuotta kaikille ja keskityn nauttimaan tästä hyvinkin ansaitusta reissusta!

– Henni

Jätä kommentti