Laivalle jee!!

No niin, kuulijat ja lukijat, Virve on linjoilla taas! *kuulee fanfaarit ja yleisön hurraa -huudot*

Huomenna on kuulkaas niin odotettu päivä ettei oo tainnu olla toista vielä tälle vuotta. Kaikki meitsin tuntevat tietää, että enitenhän tämä neiti kohkaa tilanteista, joissa pääsee nauttimaan elämästä: ”virvoitusjuomista”, kavereiden loistavasta seurasta, kuumista miehistä ja hyvästä musiikista. Näitähän ihanainen elämä on tulvillaan, ja huomenna tähän komboon lisätään oikein erityisherkku, opiskelijaristeily!!!!!! Woop woop!! Seilorilakki on valmiiksi taiteltu, boomboxit löytyy kavereitten puolesta, kellukkeet, kumivenheet ja juomat on pakattu, joten eikö sinne laivalle sais jo lähtä?!? Tähän väliin kysymys mielipiteitä jakaneesta kysymyksestä: kummin päin tätä lätsää nyt olis pidettävä?

Likat sano että noinpäin
Likat sano että noinpäin

Tähän elämään toki kuulu edelleen myös koulu. Parin viimeviikon aikana on tunneilla näyttänyt mm. seuraavanlaisilta:

fysiikka

digitaalitekniikkaa

Kovasti ollaan opeteltu digitaalitekniikan puolella kytkentäalgebraa ja sieventämistä, ja fysiikassa ollaan saatu nauttia asioista, joiden oikeita nimiä en vieläkään muista, mutta kiihtyvyyttä ja aikaa ja vektoreita ja mitä näitä nyt on 😀 Ja kuvat tietysti tunneilta, vassåkuu.

Kyl täs on täytyny fiilistellä uudessa keskustakoirankopissa (jotka ei oo lukenu mun postauksia aiemmin, kyse on tästä nykysestä asumuksestani) sitä, miten helppoa on kulkea joka paikkaan. Kouluun kävelee vartissa, junalle ja linkka-asemalle reiluun viiteen minuuttiin. Kauppaan on ehkä sata metriä. Jos haluaa seikkailla vähä edemmäs täällä Jyskylässä, voi hypätä paikkariin. Kesällä fillari on se, millä liikutaan ja kyllä näin talvisinki koulun pihalla on reilu parisensataa pyörää parkissa. Ekan vuoden ajan oli kuljettavana koulumatkaa yhteen suuntaan kolme kilsaa Suomen talvessa, niin heivasin rakkaan Helkamani varaston nurkkaan ja kuljin paikallisliikenteen turvin. Vuorot meni noin 20:n minsan välein, ja omistin opiskelijahintaan kuukausikortin. Se kyllä täytyy todeta että tiiviisti siellä linjurin jousilla porukka sai olla.

Mitä tuohon kauemmas kulkemiseen tulee, niin junalla on vähän huonot nuo yhteydet kotiinpäin. Jos menisin Nivalaan autolla, kestäis matka vajaa kolme tuntia. Junalla siihen menis kuus. Bussi kulkee sitte mukavempaa vauhtia, tosin niitä vuoroja on vähemmän. Tässä on myös tullu tutustuttua netistä ja Facesta löytyviin kimppakyytiryhmiin, kyllä niiden kautta voi kans matkustella.

Joo, tiiän, meinaat nukahtaa, nii minäkiii.

Palataan taas astialle, moikkamoii, puss och kram!

Jätä kommentti