Opiskelijahaalarit

Muistin tällä viikolla etten ole käyttänyt rakkaita opiskelijahaalareitani moneen kuukauteen! Kamalaa! Tämä asia on mitä pikimmiten korjattava. 😀 Tuolla ne on roikkuneet naulakossa kaivaten takaisin Bran tanssilattialle ja merkkejäkin on rutkasti ompelematta/liimaamatta.

Opiskelijahaalarit on kyllä paras keksintö. Kuten kaikki tietävät, opiskelijat ravaavat baarissa todella usein kaikenmaailman kissanristiäisissä ja jos joka kerta pitäisi hankkia jotain uutta hienoa päällepantavaa niin olisihan se ärsyttävää ja kallista. Tähän ongelmaan haalarit on paras ratkaisu, ei tarvitse miettiä, mitä pukee päälleen ja kaikki näyttävät yhtä hupsuilta. Tietysti haalarit luovat myös yhteisöllisyyttä!

Palataampa takaisin siihen hetkeen, kun puolitoista vuotta sitten aloittaessani mediatekniikan opiskelun sain ensimmäiset omat opiskelijahaalarit. Ensi reaktioni oli, että onpa ruman väriset ja että kaikilla muilla on paljon kivemmat. Mutta kun pääsin niitä ensimmäisen kerran pitämään haalarinkastajaisissa ja vannottuani haalari-valan, lämpesin pöksyille ja siitä asti olen käyttänyt niitä valan määräämällä tavalla, tai ainakin melkein. 😉

Ensiviikolla lupaan laittaa uusimmat haalarimerkkini kiinni! Seuraavaa käyttö kertaa en vielä tiedä. Toki ensiviikolla on Kolmiot, mutta ne saattavat jäädä väliin töiden takia…

~Niina

p.s. Tieto- ja viestintätekniikan (johon mediatekniikka kuuluu) haalarit ovat muuten viininpunaiset!

Jätä kommentti