VMP STUDENT GAME TULEE JÄLLEEN JYP-BLUES 10.3.2015 #Kuudespelaaja

 

VMP_logo

Kuten jo aikaisemmin kerroin olen HR-kärjen (henkilöstöjohtamisen) työharjoittelussa VMP:llä. Ja harjoittelun kautta sain tilaisuuden osallistua VMP Student Game järjestämiseen, aivan huippua.

VMP on Suomen suurimpia henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistuneita perheyrityksiä. VMP on perustettu 1988 ja se on auktorisoitu yritys. Olen ollut nyt tammikuusta alkaen harjoittelussa ja kokonaisuudessaan harjoittelu kestää viisi kuukautta. Voin sanoa, että olen tavannut aivan huippuja ihmisiä harjoittelun kautta, erityisesti kiitokset harjoitteluohjaajilleni HR- koordinaattori Laura Lyytikäiselle ja myyntipäällikkö Sirpa Räsäselle. Huipputyyppejä ja mahtava harkkapaikka.

Mennäänpä siis asiaan, VMP STUDENT GAME #Kuudespelaaja

Aivan mahtavat opiskelijabileet tulossa, eli kaikki mukaan! Mitkä voisivatkaan olla parhaimmat bileet kuin etkot JYPIn pelissä ja jatkot Escapessa. Tapahtumassa on paljon erilaista ohjelmaa ja jaossa on huimat 1000 euroa rahaa ”opiskelijatoimintaan”, sekä tietysti opiskelijaystävälliset hinnat. Ensimmäinen 500 euroa arvotaan ilmoittautuneiden ryhmien kesken ja arvonta suoritetaan jatkobileissa Escapessa. Toiset 500 euroa saa huikeimmasta ryhmäkuvasta eli eniten tykkäyksiä saanut kuva palkitaan. Eli olethan mukana!! Tänä vuonna VMP Student Game on jaossa harmilisesti puolet vähemmän lippuja, joten olethan kärppänä tietokoneen ääressä ilmoittautumassa, kun ilmoittautuminen aukeaa 23.2.2015. Jos nyt jostain syystä käy niin, että et pääse mukaan peliin, niin jatkoillehan voi lähteä aina. Mahtavat jatkobileet Escapessa ja tietysti opiskelijahinnoin!

Tulethan mukaan kannustamaan JYPin voittoon #Kuudespelaaja mä oon ainakin ihan innoissani toivottavasti tekin ootte.

Eli näillä sanoilla siivitetään JYP viimeisen runkosarja pelin voittoon:
                                      ”Jyväskylä loppuun asti”

FullSizeRender

 

Jätä kommentti