Tähtäimessä mediatekniikan insinööri

Musta tulee isona mediatekniikan insinööri, jännää! Ei olis kyllä muutama vuosi (saatika 10 vuotta) sitten uskonut, että joskus opiskelen tätä alaa, mutta oon tyytyväinen valintaani. Nyt kun tuo korkeakoulujen yhteishaku on päällä, varmaan moni miettii kuumeisesti mikähän se oma ala ja ammatti voisi olla ja mitä kaikkea se vaatii, että pääsee valmistumaan omalle alalle.

Eka kertaa fysiikan läksyt tehtynä ja pääsin taululle rustaamaan!!!
Eka kertaa fysiikan läksyt tehtynä ja pääsin taululle rustaamaan!!!

Ei se opiskelu kyllä mitään ruusuilla tanssimista ole. Paikotellen aikamoista kamppailua itsensä kanssa, että saa tehtyä kaikki raportit ym. tehtävät valmiiksi deadlineen mennessä. Samalla on pitänyt tänä keväänä suunnitella henkilökohtaista opintosuunnitelmaa seuraavia opiskeluvuosia ajatellen. 3. ja 4. vuosien opinnot saadaan aikalailla rankentaa itse, suunnaten samalla opintoja tulevaa ammattia ajatellen, eli aika ”suuria” päätöksiä joutuu tekemään pieni immeinen 😀 Itse olen ajatellut opiskella ensivuonna ainakin 3D-mallintamista, graafista tekniikkaa ja markkinointia.

IMG_20150310_101545
Fysiikan mittauksia tekemässä, aiheena spektrometri. How interesting…

En malta kyllä oottaa 3. vuotta, kun kaikki kurssit on niin kivoja, eikä ole mitään pakkopulla kursseja kuten vaikka fysiikka! 😀 Ja kyllä muuten kummasti piristää koulunkäyntiäkin kun aurinko on alkanut ihan urakalla paistamaan. Kohta ne terassitkin aukee kunnolla ja piiiitkä neljän kuukauden kesäloma alkaa.

Aurinkoisin terkuin,

~Niina

Jätä kommentti