JAMKO – tuki, turva ja tapahtumanjärjestäjä

Kuten jokaisella korkeakoululta myös JAMKilta löytyy oma opiskelijakunta nimeltään JAMKO. Opiskelijakuntana JAMKO huolehtii siis JAMKin opiskelijoiden edunvalvonnasta, mikä pitää sisällään muun muassa huolehtimisen opiskelijoiden hyvinvoinnista, opetuksen laadusta sekä muista opiskelijoiden oikeuksista. JAMKO järjestää myös paljon erilaisia vapaa-ajan tapahtumia, kouluttaa koulumme tutorit ja tarjoaa jäsenilleen opiskelijakortilla saatavat edut. JAMKO tarjoaa monenlaisia palveluita laidasta laitaan; löytyy huvi- ja kulttuuritapahtumia, liikuntapalveluita, International club -toimintaa, oma opiskelijakunnan kahvila JAMKO Cafe sekä toimistopalveluita.

Itselleni kokemusta JAMKOn toiminnasta on kertynyt eniten tutoroinnin ja erilaisten tapahtumien kautta sekä tietysti JAMKOn jäsenenä olen päässyt nauttimaan mahtavista opiskelijaeduista ja -alennuksista. Mieleenpainuneimmat JAMKOn isommat tapahtumat ovat olleet niin omat Tursajaiseni kuin viime syksyllä uusille opiskelijoille järjestetyt Tursajaiset, Haalarikastajaiset sekä tietysti pikkujoulukauden avajaiset. Tursajaiset ovat tapahtuma, joka järjestetään joka vuosi uusille opiskelijoille eri teemalla ja erilaisia rasteja suorittaen ympäri Jyväskylää. Omat Tursajaisiini pukeuduttiin Idols-teemalla omaksi idoliksi ja viime syksyn Tursajaisten teemana oli sarjakuvahahmot. Myös Haalarikastajaiset ja pikkujoulukauden avajaiset järjestetään joka vuosi. Haalarikastajaisissa vannotaan haalarivala ja pikkujoulukauden avajaisissa potkaistaan juhlakausi käyntiin. Mukavaa ajanvietettä ovat myös olleet Jälki-istunnot, joita järjestetään useamman kerran lukuvuoden aikana ja joissa pubivisaillaan.

IMG_20130920_141808
Omat Tursajaiset syksyllä 2013, Christina Aguilerana tietenkin 😉
IMG_20140919_181836
Tursajaiset syksyllä 2014, Buzz Lightyear, Superman, Spiderman, Prinsessa Jasmine sekä Rajah

Erityisen paljon olen tykännyt myös JAMKOn International Clubin järjestämistä IC Burger Night -tapahtumista, jotka järjestetään neljä kertaa lukuvuoden aikana. IC Burger Nightissa päästään nauttimaan Jyväskylän yhdessä viihtyisimmistä ja mukavimmista ravintoloista, eli Revolutionin herkullisista burgereista erittäin opiskelijaystävälliseen hintaan. Näitä ei todellakaan kannata jättää välistä! 😉

IMG_20141209_203126
IC Burger Night – NAM!

Lisää ja tarkempaa tietoa JAMKOn toiminnasta löytyy täältä!

Jätä kommentti