Paras apu jaksamiseen

Viimeistä blogipostausta viedään mun osalta täällä Opiskelijaelämää-blogissa. Mietin pitkään, että mitähän kirjoittaisin opiskelijakavereista kunnes tajusin että nehän ovat ne jotka parhaiten auttavat sua jaksamaan opiskeluiden aikana!

IMG_20150409_194354
Haalarimerkkien ompelua!

Aina kun stressaa hirveästi joku koulujuttu tai et vaan mitenkään meinaa saada jotain tehtävää tehtyä, niin aina löytyy joku luokkakaveri joka jaksaa sua auttaa ongelmien tullessa. Itsellä varsinkin tuppaa olemaan välillä vaikeuksia esimerkiksi haastavien ohjelmointitehtävien kanssa ja silloin voi aina kysyä joltain apua, joka on sua parempi aiheessa. Silloin tällöin ennen tenttiä ollaan muutaman kaverin kanssa kokoonnuttu jonkun kotiin ja tehty yhdessä kertaustehtäviä, joka helpottaa huomattavasti kun ei tarvitse yksin pähkäillä.

En osannut kyllä kuvitellakkaan kuinka hyvä luokka mulle tulisi. Meillä on mun mielestä loistava luokkahenki ja kaikki on aina tervetulleita mukaan jos tehdään jotain yhdessä. Ja paljonhan me tehdäänkin ja osallistutaan usein kaikkiin tapahtumiin! Viimesimpänä osallistuttiin Jamkin katusäbäturnaukseen ja meno oli mitä mahtavin vaikkei voittoa napsahtanutkaan 😀

IMG_20150416_135514
Peliasu ja -numero katusäbässä
Keli kohillaan katusäbässä!
Keli kohillaan katusäbässä!

Kesälomakin on jo ihan nurkan takana ja en malta odottaa sitä. Aion olla koko kesän töissä, niinkun oon ollut koko ajan opiskeluiden ohellakin. Viime kesänä nähtiin lomallakin melko paljon opiskelijakavereiden kanssa, käytiin pelaamassa rantalentistä, ajeltiin, otettiin arskaa, pelattiin frisbeegolfia ja tietty vähän bailattiinkin 😉 Silloin jäi porukalla mökkireissu tekemättä, mutta eiköhän se tänä kesänä saada aikaiseksi!

Mutta meikäläinen tässä kiittää ja kuittaa! On ollut hienoa kertoa omasta opiskelijaelämästä täällä.

~Niina

Jätä kommentti