Ruskeiden raitojen jälkeen…

On se elämä kummallista. Havahduin just, että en oo käyny ulkona torstain jälkeen! Ei sitä oo ees ajatellu että pitäis käydä jossain tai nähä joitain tyyppejä. Sitä vaan on hengannu neljän seinän sisällä. Onkohan tää nyt joku ensiaste tulevaan nörttiyteen? Alanko käyttämään kohta niitä höpöhöpösanoja joita meijän pojat käyttää.. Onko elämä kohta eeppistä ja servausta? Tuleeko #onlynerdthings kulutetuimmaks ”hästägiks”? Tuleeko mun illoista ”vähä CS”? Tuleeko ruskea raita jonka jälkeen käännetään ympäri? (Ny alko jo tosissaan pelottaa, pakko mennä ulkoistamaan ittensä tänään!) Missään tapauksessa ei ruskeita raitoja, sovitaan että siihen vejetään raja. Tai siis ei rajaa! Tai siis joo, mutta ei sellasta! Jospa vaihetaan aihetta än-yy-tee-nyt.

Kesä. Siittä tulee hauska! Tässä olis vielä yks uusintatentti ja harkkatyö ja jotai tehtävänhiluja jälellä. Viimeset pari viikkoo on vedetty taas kofeiinin voimalla, stressiltä ei oo voinu välttyä. Mut pahin on ohi, viikon päästä saa hengittää 🙂
Kesäduunin hankkiminen on ollu yllättävän työlästä, kilpailu paikoista näyttäs olevan kovaa. Siinä vaiheessa kun ”valitettavasti valintamme ei kohdistunut sinuun…” -meilissä kerrotaan hakijoita olleen 800 yhtä paikkaa kohden, ei enää ihmetytä ettei haastattelukutsua kuulunu. Jostain syystä muillakin kavereilla, joilla on ollu viimekesänä töitä, ei tänä kesänä sitten ookkaan napannu niin hyvin ja on jouduttu selvittelemään kesäopintomahiksia, jotta ees opintotukea sais kesän ajalta. Itellä on asiat ihan jees, parit haastattelut tiedossa ja niinhän se menee, että nopein saa 😉

Seuraavaan viikoon kuuluu vappu, ja yks kevään odotetuimmimmista häppeningeistä, Amazing Race JKL. Team Mediamestarit pääsi jonotuspaikalta vielä kisaan mukaan, joten tiedoks teille muille kilpailijoille: matka on tärkein, ei se määränpää, johon mun joukkue tulee ekana. Pieni aavistus on kyllä jo, että tänäkään vuonna ei neiti selvitä tietään maaliin asti 😀

En oo ny oikeen nappaillu kuvia viimeaikoina, jotka JAMK antais tähän postata lopuksi.. Mutta tässä sentää pari! Hei ja hyvitän tän seuraavas postauksessa ku oon saanu editoitua muutaman viikon takasta videomatskua mediatekniikan virvelin normipäivästä 😉

markus
Näitä poikien leluja.. 😀
Kävinpä taas opiskelijaristeilyllä. Hauskaahan siellä pidettiin 😀
luokkaretki
Myös ”luokkaretkellä” käytiin.
katusaba
Toissaviikolla oli JAMKin katusäbä 2015. Mediatekniikka edusti kahen joukkueen voimin, ite olin ”cheerleader” vähä molemmille tiimeille.

 

Tällasta opiskelijaelämä on tällähetkellä. En nyt avannu tarkemmin mitä koulussa on tehty, koska kontaktitunteja ei oo ollu viimepäivinä, ollaan vaan tehty kurssien harkkatöitä valmiiks ja luettu tentteihin. Itellä vielä tosiaan PHP tenttimättä, ja www-visualisoinnin harkkatyö ja konseptitehtävät palauttamatta. Notta onhan tässä vielä touhua 🙂 Palaamme taas asiaan! HAUSKAA VAPPUA!!!!!! #vappunena_valmiina

Jätä kommentti