Uutta verta blogiin!

Heippa!

Kesä meni, syksy siinä samalla ja sen myötä tänne tupsahti uusia kasvoja.

Nimeni on Katri ja opiskelen JAMKissa toista vuotta energiatekniikkaa. Bloggailen täällä Opiskelijaelämää -blogissa tämän lukuvuoden teidän iloksenne.

Näin alussa haluan hieman esitellä itseäni. Olen 21 vuotias insinööriopiskelija ja kotoisin pienestä maaseutukunnasta, Kannonkoskelta. Nykyisin asustelen Jyväskylässä, mutta silti tunnen olevani sataprosenttisesti maalaistyttö. Ehkä juuri sen takia mieli vetää ulos luontoon: nautin suunnattomasti marjastuksesta, sienestyksestä, ihan vaan lenkkeilystä metsässä eikä ole mahdottomuus löytää minua syksyn tullen hirvipassistakaan!

Energiatekniikkaa päädyin opiskelemaan oikeastaan täysin vahingossa. Seikkailin lukion loppupuolella JAMKin sivuilla ja mietin, mikä minusta tulisi isona. Energiatekniikka jäi mieleen, koska olen aina pitänyt matemaattis-luonnontieteellisistä aineista sekä seurannut metsäenergian tuotantoa lähietäisyydeltä. Ja kuinkas siinä sitten kävikään? No tässä olen!

Toimin JAMKissa tutorina lukuvuonna 2015-2016 ja sitä kautta päädyin tänne blogihommiin. Pysykää kuulolla, me tapaamme taas pian!

Ensi kertaan,

Katri

Uusi bloggaajanne!
Uusi bloggaajanne!

Jätä kommentti