Vuosi 2016 ja opiskelut jatkuvat

Heissan!

Nyt on lusittu 3 viikon lomat, itsekkin olin pari viikkoa Balilla rentoutumassa. Mutta ihana oli palata kouluun tekemään juttuja. Kurssit valittiin jo marraskuun puolella ja nyt vain ekalle kontaktille ja siitä se lähtee kevät 2016 alkamaan. Itse en päässyt maanantai-keskiviikon tunneille, koska olin WWF-perehdytyksissä hallituksen asioilla. Mutta ilmoitin opettajille, että en pääse valitettavasti paikalle, mutta osallistun kurssille ja näin asia on kunnossa.

Kävin perjantaina uusintatentissäkin, kun yhdestä syksyn kurssista tullut tyydyttävää numeroa… 

Itse olen ottanut keväälle 4-5 kurssia, yhdestä en ole varma, että pitäisikö lopettaa koska aika ei tahdo riittämään tekemään kaikkea. Yleensä mulla on ollut sellainen 6-8 kurssia, mutta vähensin koska toimin kahdessa hallituksessa tämän vuoden. Teen samalla projektiopintoja niin pysyy opintopisteet hyvässä tahdissa.

Itse odotan tätä vuotta innolla ja oli ihana nähdä koulukavereita koulussa <3. Samat iloiset naamat kursseilla ja uudet kujeet kaikilla mielessä.

Ensikertaan

Jarna