Lomalla viimeinkin.. melkein

Taas puoli vuotta vierähti opiskelun parissa. Kouluprojektit ja -tehtävät on saatu palautettua, ainoastaan tavarat autoon ja nokka kohti lomaa. Ei tarvitse ajatella koulua, voi vaan rentoutua ja vetää henkeä.

Ei mennä vielä lomatunnelmiin, vaan palataan hieman taaksepäin. Syksy alkoi muuttumaan talveksi: päivät lyhentyivät, kylmän tullessa piti laittaa enemmän päälle (että tarkeni ajaa pyörällä joka päivä kouluun) ja maisemat saivat lumipeitteen. Mitä nyt pari kertaan lumet sulivat ja kengät sekä farkut kastuivat sohjosta. Kuitenkin, sohjosta huolimatta, alkoi jo tuntumaan joululta. Ainoastaan minun ja joululoman välissä oli palauttamattomat projektit. Olio-ohjelmoinnin, ohjelmistosuunnittelun, web-sovelluksen ohjelmoinnin sekä tietoverkkotekniikan perusteen projektityöt piti saada palautettua deadlineen mennessä.

Töitä tehtiin koululla myöhään. Joskus päivä kesti aamu yhdeksästä jopa aina ilta yhdeksään saakka. Aika meni nopeasti, sillä yleensä oli suurempi sakki tekemässä viime hetken muutoksia projekteihin.

Mediatekniikan ”Huojuva torni”

Deadlinet tulivat ja projektit saatiin palautettua. Toisen vuoden mediatekniikkalaisten pikkujoulut pidettiin eilen ja tämä päivä olen toipunut edellisen päivän juhlinnasta. Ainoa asia, joka on enää loman ja minun välissä on tämä blogi-kirjoitus. Saatuani kirjoituksen valmiiksi pistän kämpillä paikat kuntoon, tavarat kasaan ja starttaan moottorin kohti lomaa ja joulua.

Mutta mitä lomalla teen? Se on aivan varma, että ihan muuta kuin kouluun liittyvää. Muun muassa syön jouluherkkuja, lämmitän saunaa ja vietän perheen kanssa joulua. Ja ehkä hieman voisi nörtteillä videopelien parissa.

Hauskaa joulua sekä uutta vuotta 2015!

Jätä kommentti