Kesä tulee?!?!

Lauantaina sai todeta ääneen, että mikä ***** kesäloma? Koska olio-ohjelmoinnin tenttiä en saanut läpi, osallistun nyt tukiopetukseen joka kestää jussiin asti. Jippiiii. Mahtavasti kyllä välillä näitä asioita järjestetään, kun tukikurssi loppuu kesäkuussa ja tenttiä pääsee uusimaan syyskuussa. Saa nähä minkä verran sitä sitten enää on tietoa päässä, pitääkö taas aloittaa alusta. Kontaktitunteja ei oo ollu minkään kurssin suhteen enää kuukauteen, mutta tämä viikkokin on näköjään menny perjantaita ja sunnuntaita lukuunottamatta koululla, aamusta iltaan. Sunnuntaina koululle ei pääse, joten tässä työskentelen kotosalla. Kotona vaa on valitettavasti “keskittymistä häiritseviä tekijöitä”, eikä tämä sitten oo yhtä tehokasta kuin mitä luokkahuoneessa.

Kulunu viikko on kuitenki ollu kiva. On ollu kiva tehä koulujuttuja omalla tahilla, ilman että opettajilta satelee lisää tehtäviä niskaan (paitsi nyt tuo tukiopetus). Motivaatio siihen, että menee koululle on ihan eri, ja koulujuttujen puurtaminen ei oo ees tuntunu puurtamiselta 🙂
Nojoo, univelkaa on tullu kyllä, koska bileitähän en oo suostunu jättämään aikasista herätyksistä huolimatta väliin. Keskiviikkona oli ekat sitsit, ja teille kaikille voin suositella lämpimästi! Torstaina oli Jyväskylän ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ry:n (JASTO) järkkäämät Temptation -bileet, ja siellä esiinty Brädi tuoden lämpöä haalarikansalle. Ja tietysti sitä itekki oltii niiii “tempteissönia”! Vähän haikeuttaki on, koska seuraavan kerran opiskelijahaalareita taitaa näkyä vasta syksyn puolella.

Ens viikko kuluu vielä samaan tahtiin kun tämäki, sitten on paketissa vikat harkkatyöt ja tarvii keskittyä enää tukiopetukseen, ja pääsee nauttimaan kesäpäivistä 🙂
Himos juhannus -liput ja mökki on hankittuna, vielä pitää ostella Provinssi ja Blockari -liput, sitten on festarimeiningitki taattu. Kesäduuninäkymä vaikuttaa ihan positiiviselta, ei oo vielä nimiä missään papereissa mutta lupaavalta vaikuttaa 😉

Lupasin videota vielä tälle kertaa, ja epäilin jo onnistunko toteuttaan vallatonta lupaustani. Ja kyllähän Virve hoiti tämänkin! Youtubea vaan kehiin ja sitä alapeukkua paineleen! 😀

Videon aiheuttaman myötähäpeän, joka katsojille tulee, hyvitän näillä seuraavilla kuvilla:

IMG_0611
Amazing Race JKL! Meijän joukkueen nimi oli Mediamestarit, nii eiks se ny oo aika passeli olla sit supersankari?
Siiiitsit. Näin voi käyä jos ei noudata sääntöjä.
IMG_0642
Temptation ja Brädi 😉

Se olis Virven aika hyvästellä tämä blogi, ja lukijat. Heippaaa!!! Puss och kram! <3

2 kommenttia

  1. ”Torstaina oli Jyväskylän ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ry:n (JASTO) järkkäämät Temptation -bileet…..”

    Sen verran korjausta tuohon, että bileet olivat Jyväskylän tradenomiopiskelijat ry:n eli Konkurissin eivätkä JASTO:n. Kyseessä oli vuosittaiset Haalarikesä-bileet, joiden teemana tänä vuonna oli Temptation Island.

Jätä kommentti