Yksi uusi bloggaaja lisää!

Hei! Olen Jarna, opiskelen toista vuotta liiketaloutta täällä JAMKissa. Suuntautumiseni on konsultoiva taloushallinto, joten opintojaksoni täyttyy aikalailla numeroiden pyörittelystä. Mutta opiskelen myös juridiikallisia sekä henkilöstöhallinnan opintojaksoja.

Taustoistani sen verran, että olen asunut Jyväskylässä 4,5 vuotta. Muutin Äänekoskelta aikoinaan lukemaan ammattiopistoon liiketaloutta ja siitä jatkoin opiskelujani ammattikorkeakouluun. Olen siis merkonomiksi valmistunut 2014.

Luonteeltani olen rempseä, iloinen, sosiaalinen ja vastuullinen ihminen. Tykkään paljon olla ihmisten kanssa ja tehdä kaikkea uutta ja jännää! Minut kyllä tunnistetaan siitä, että mulla on aina joku prokkis päällä tai juttuja, mitä haluisin tehdä. Vapaa-ajalla olen tykännyt käydä korkeakoululiikunnan ryhmätunneilla, nähnyt kavereita, hoidellut pienryhmätapaamisia yms. Aina kun on mahdollista lomalla tai ei ole kiireitä niin lähden n. 2-3 kertaa vuodessa käymään ulkomailla tutkimassa maailmaa – seuraava kohde onkin Indonesian saaret eli Bali!

Nyt Jyväskylän ammattikorkeakoulussa olen opiskellut puolitoistavuotta ja kohta vuoden ollut tutorina. Tutorina olen saanut paljon uutta näkemystä muiltakin aloilta kavereiden kautta. Toimin siis vertais-, liikunta- ja markkinointitutorina. Koitan mahdollisimman hyvin kertoa omasta opiskeluistani täällä! Saa tulla kyselemään ja ihmettelemään!

Terveisin, Jarna 🙂

 

Jätä kommentti