Ammattikorkeakoulu, pesäpallo ja musiikki (JAMK, Kirittäret ja EGiM)

Heips!

Olen Kirsilän Camilla ja kirjoitan elämäni ensimmäistä blogia. 😀 Pelaan pesäpalloa Kirittärissä ja olen JAMK:in kummipelaaja. Opiskelen nyt kolmatta vuotta JAMK:issa Kuntoutusohjausta, joten alkaa olla siis loppukirin aika ja opinnäytetyö kummittelee.

On ollut aika kiireinen kevät koulun, pesäpallon ja musiikkiprojektin parissa. Tällä hetkellä olen harjoittelussa Valteri-koulu, Onervassa ja siellä oppilaskodissa. Aika hauskasti sattui kun pesäpallossa ulkopeliroolini on koppari ja teen harjoittelua oppilaskodin kopparissa. Siellä on jaoteltu neljään eri kerrokseen kodit ja ne on nimetty pesäpallotermein. Aivan ihana harjoittelupaikka ja olen tykästynyt hirmusesti Valteriin. Tein ensimmäisen harjoitteluni myös Onervaan, mutta oppilaskoti jäi näkemättä silloin,  joten nyt sitten siellä tämä toinen harjoittelujakso. Suosittelen harjoittelua sinne jos on kiinnostunut erityiskoulumaailmasta sekä lapsien ja nuorten kanssa työskentelystä. Täytyy vain olla ajoissa kysymässä, sinne on tunkua. 😉

Kirittäriin siirryin Tampereen joukkueesta joten talvi on harjoiteltu uudistuneella joukkueella ahkerasti. Harjoituksia on ollut paljon ja kohta päästäänkin ulos jo reenaamaan. Siirtyminen Kirittäriin oli hyvä päätös senkin kannalta, että enää ei ole tarvinnut olla reissupelaaja, ja sen vuoksi on päässyt lähes kaikkiin yhteisiin harjoituksiin. Meillä on hieno joukkue kasassa joten kaikki kesällä kannustamaan katsomoon.

Pesäpallon ja koulun yhdistäminen on sujunut melko vaivattomasti. JAMK:ssa on sekä kontaktitunteja että verkossa itsenäistä opiskelua. Se on sopinut ainakin minulle hyvin, koska voi suunnitella päivän kulkua itse. Pystyy helpommin toteuttamaan reenejä kun koulupäivät eivät ole aina 8-16 tyylisiä päiviä. Paljon pystyy itse vaikuttamaan omaan opiskeluun ja suunnittelemaan oman aikataulun. Tietysti pakolliset kurssit on käytävä silloin kun ne on. Nyt kun on harjoittelussa, päivät ovat olleet aika pitkiä. Aamulla kuudelta ylös, kolmen jälkeen kotiin, syödä ja lähteä pian jo reeneihin, joten kotona yleensä yhdeksän jälkeen. Ei tule aika pitkäksi. 😛

Jottei tosiaan aika tule pitkäksi, opiskelun ja pesäpallon lisäksi soitan rumpuja musiikkiprojektissa nimeltä Every Green in May (EGiM). 😀 Musiikki on elokuvallista rokkia. Olemme julkaisseet aiemmin EP:n nimeltä Skyend ja juuri tuli ulos uusin biisi- Rebooted musiikkivideon kera. Loput kolme biisiä julkaistaan 8.4.  Rumpuja olen soittanut pienestä pitäen seuraten muusikkoisäni (rumpali) jalanjälkiä.

EGiM

https://www.youtube.com/watch?v=cbHRFRw6hGc Tässä linkki Rebooted -biisiin. Meidät löytää myös facebookista ja Instagramista.

http://www.everygreeninmay.com

Huh tulihan siinä jo asiaa. Ainiin tänään on se päivä kun Kirittäret lähtee Espanjan aurinkoon treenaamaan. Jihhuuu. Lento lähtee illalla joten täytyy tästä alkaa pakkaileen loput kamppeet mukaan. Some kanavilla voi seurailla meidän kuulumisia sieltä. (Facebook, Instagram jne.)

Etusivu

Minäpä kerron seuraavassa blogissa mm. kuinka treeniviikko sujui. Pelkkää aurinkoa on luvattu! 😉

P.S nyt on kouluihin haut, JAMK on ollut ainakin minun mielestä hyvä valinta. Jos tykkää rennosta ilmapiiristä, joustavasta ja opiskelijoista huolehtivasta ympäristöstä niin ei muuta kuin JAMK:iin.

Palataan. 🙂

Adios!