Kohti joulua

Hei taas!

Tosiaan viimeinen viikko koulussa lähti käyntiin. Itsellä on ollut viimeisen kahden viikon aikana 6 tenttiä, yhden pitkän raportinpalautus ja etätyön sekä on pitänyt kuvata itsearviointi ja palauttaa se. Viimeiset viikot koulussa on todella hektisiä ja raastavia, mutta kyllä niistä selviää. Periaatteessa kontaktit loppuivat tuossa pari viikkoa sitten, että pitää vain selvitä kurssien tenteistä.

Itselleni jäi kyllä ihan hyvä fiilis tenteistä, mitä on ollut. Kaikkiin en kerennyt kyllä pahemmin lukemaan, koska tässä on ollut vähän kiireistä aikaa – pikkujouluja on tulvinut jokapuolelta ja siihen vielä raporttien kirjoitukset sekä kokoukset, mihin opiskelija-aktiivina olen osallistunut ;).

On kyllä mennyt tämä syksy todella nopeasti!! En muista kertaakaan, milloin olisin miettinyt, että loppuispa koulu jo. Mutta nyt viimeisellä viikolla on nyt jo ihan joulufiiliksissä ja haluan vain porukoille syömään ja nauttimaan ansaitusta lomasta. Joululoma on ihanan pitkä ja aion todellakin jättää kalenterin pois, enkä mieti tulevia koulujuttuja, mitä pitäisi tehdä. Uudet kurssit odottavat sekä uudet kuviot hallituksissa.

Tiistaina oli hauskaa, kun pidimme kavereiden kanssa tutorrekry pistettä pääkampuksemme ruokalan takaosassa. Eli maanantaina alko uusi tutorrekry ja se loppuu tuossa tammikuun puolessa välissä. Tämän vuoden tutorit tekevät siis rekrytointia pääosin tursaille = ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Itellä on kyllä todella hyvät kokemukset tutoroinnista ja siitä saa niin paljon.

Tosiaan pidettiin tuota pistettä pystyssä ja samalla vähän hassuteltiin JAMKin kuvauspisteellä. Alla on pari kuvaa meidän kuvaussessioista ja rekrytoinnista!

Tutorit jamkin kuvauspisteellä
Tutorit jamkin kuvauspisteellä
Tutorit Emmi, Sara ja Eeva rekrytointihommissa koulun ruokalan takaosassa.
Tutorit Emmi, Sara ja Eeva rekrytointihommissa koulun ruokalan takaosassa.

Pitäkäähän hauska joululoma ja syökää hyvin!

– Jarna

Jätä kommentti