Haku aikuisten ja nuorten tradenomikoulutukseen 2013 – aikuiskoulutuksessa tulossa uutta

Tervetuloa jamk.fi-sivustoille seuraaman liiketalouden koulutusohjelman kuulumisia. Tämä on Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutusohjelman blogisivusto.

Syksyllä 2013 alkaa kaksi tradenomin tutkintoon tähtäävää koulutusta. Aikuiskoulutus on suunnattu jo työelämässä olleille ja nuorisokoulutus on suunnattu yleensä toisen asteen tutkinnon tehneille. Tarkemmat hakutiedot on koottu jamk.fi sivuille. Nuorisokoulutuksessa tarjoamme 110 aloituspaikkaa ja aikuiskoulutuksessa 40 aloituspaikkaa. Tradenomiksi voi opiskella myös international business- , tietotekniikan- ja yritystoiminnan kehittämisen koulutusohjelmassa. Viimeisin ohjelma tunnetaan paremmin nimellä Jyväskylän Tiimiakatemia.

Keskiviikkona (23.1.2013) teimme päätöksiä aikuiskoulutuksen sisällöistä ja opintojaksoista. Syksyllä 2013 alkava aikuiskoulutus on nimetty Digitaalinen liiketoiminta – suuntautumiseksi. Kyseessä on siis tradenomin tutkinto, joka antaa valmiudet hyödyntää sähköisen liiketoiminnan välineitä erilaisissa työtehtävissä. Digitaalinen murros on muuttanut liiketoimintaa ja näkyvin osa muutoksesta on verkkokaupan voimakas kasvu. Myös digitaaliset palvelut kasvavat nopeasti ja yrityksissä tarvitaan työntekijöitä, jotka ymmärtävät uudet ja kustannustehokkaat palvelujärjestelmät. Lukuisia yrityksiä on perustettu sekä verkkokaupan että sähköisten palvelujen ympärille.

JAMKissa on oltu aktiivisia digitaalisen markkinoinnin hankkeissa. Yhteistyökumppaneiden kanssa on toteutettu digitaalisen markkinoinnin hanke DIMAR ja nyt käynnissä on DIMARK – Digitaalinen markkinointiviestintä Pk-yrityksissä. Jälkimmäisessä hankkeessa koulutetaan keskisuomaisia pk-yrityksiä hyödyntämään tehokkaammin digitaalista markkinointiviestintää ja sosiaalista mediaa liiketoiminnassa.

Jyväskylä 24.1.2013 Pertti Pernu – koulutuspäällikkö