Brändikärjen ’20 yritysvierailu Pro Nemuksessa

Brändikärjen ’20 projektit ja opinnot ovat alkaneet rullaamaan mallikkaasti ja tekemistä on riittänyt. Onneksi olemme päässeet työstämään projektejamme meidän mahtavalla ja innovatiivisella 8 hengen porukalla! Lisää meidän rooleistamme ja tekemisistämme on mahdollista päästä seuraamaan Instagramista käyttäjänimellä br4ndbuilders.

Teoreettisen opiskelun ja koululla työskentelemisen lisäksi ensimmäinen yritysvierailumme on nyt myös purkissa. Vierailun pääsimme toteuttamaan Metsä Groupin Pro Nemus -vierailukeskuksessa Äänekoskella. Vierailukohde valikoitui luontevasti ensimmäisen projektimme,  Äänekosken kaupungin tutkimustoimeksiannon, mukaan.

Vierailumme käynnistyi viihtyisästä Wilhelmiinan konditoriasta, jossa saimme nauttia Äänekosken kaupungin tarjoamista herkuista. Kahvilassa esitimme toimeksiantajallemme alustavan tutkimussuunnitelmamme ja keskustelimme siitä porukalla. Tämän jälkeen kiertelimme Äänekosken keskustassa, ja siitä jatkoimme matkaa varsinaiseen vierailukohteeseemme.

Pro nemus -vierailukeskus tarjosi meille mahdollisuuden tutustua Metsä Groupin toimintaan, tuotteisiin ja innovaatioihin aivan uudella ja elämyksellisellä tavalla. Virtuaalilasien läpi pääsimme testaamaan, miltä Metsä Groupin eri tehtailla näyttää, ja hakkuukonesimulaattorilla saimme kokeilla, millaista metsätöiden tekeminen on. Lisäksi saimme kattavan tietopaketin siitä, mihin kaikkeen metsäteollisuuden tuotteita voidaan käyttää. Tiesittekö, että esimerkiksi hammastahnan, paidan tai kaiuttimen valmistukseen voidaan käyttää selluloosaa?

Muistoksi vierailukeskuksesta saimme ottaa itsestämme metsähenkiset polaroid-kuvat ja vierailun loputtua meille jaettiin Billebeino x Metsien Suomi -malliston paidat. Vierailu oli kaiken kaikkiaan antoisa ja saimme sen avulla myös konkreettista näkökulmaa tutkimusprojektimme työstämiseen. Mielenkiintoisia vierailuja on luvassa lisää, joten kannattaa pysyä kuulolla!