Urheilijaopiskelijan elämää

Tervehdys!

Oltiin Floorball Champions Cupissa soittamassa syksyllä.

Tovi vierähtänyt edellisestä blogikirjoitus ”yrityksestä”. Nyt seuraa toinen.:P Opiskelen siis JAMK:issa Kuntoutusohjaajaksi ja tarkoitus olisi valmistua nyt kesällä. Arki täyttyy myös Kirittärien pesäpallotreeneistä ja rumpujen soitosta Every Green in May (EGiM) bändissä.

 

Jos miettii tammikuusta tähän hetkeen, niin elämä on ollut melkosta huliviliä. Oikeastaan ”alkulämmittely” kiireiseen arkeen lähti jo syksystä. Kun kausi 2017 pesäpallosta tuli päätökseen, pidimme noin kaksi viikkoa lomaa, jonka jälkeen alkoi työt kauteen 2018. Yleensä ylimenokausi kestää n. kaksi kuukautta, joten tässä on ollut pitkä treenikausi. Siihen päälle kävin töissä Laajavuoren Kylpylässä jne..

Mutta tosissaan siitä tammikuusta lähtien sain ilouutisia, kun minua pyydettiin tekemään 1,5 kuukauden sijaisuus Valteri-koulu Onervaan. Tarkoitus oli aloittaa viimeinen harjoittelu helmikuun alusta, mutta onneksi harjoittelupaikkaan sopi siirtää ajankohtaa, jotta pystyin luvata sijaisuuden. No, heti töiden loputtua aloitin sitten harjoittelun ja sitä kestää nyt ainakin toukokuulle. Siihen samaan syssyyn hyppäsin Tampereella ja Ikaalisissa bänditreeneissä. JA jottei yhtään olis luppoaikaa, niin väännetään tässä OPPARIA kaiken lisäksi. 😀 Tutkitaan pitkäaikaistyöttömien fyysistä aktiivisuutta ja sen vaikutusta työllistymiseen kuntoutussäätiön toimeksiannosta.

Eli seittemältä ylös, kasiin harjotteluun, n. kolmelta kotona. Puoli neljästä viiteen opparia, kuudesta puoli ysiin treenit, ysin jälkeen kotona. Siinä aika perus päivä viime aikoina. Toki treeniajat vaihtelee riippuen päivästä. Onko lajia, nopeutta, punttia ym ja aikataulut elää, mutta kaiken kaikkiaan 12 tunnin päiviä yhtä menoa. Kieltämättä välillä meinaa painaa väsy. 

HALLI SM-HOPEAA!

Maaliskuun alussa pelattiin halli-sm lopputurnaus Tampereella. Päästiin alkuturnauksesta jatkoon ja lopputurnauksessa otettiin SM-HOPEAA!!! Kulta jäi harmittavan lähelle, mutta jättää nälkää kesälle. 😉 Meillä on hieno joukkue kasassa ja kovaa on treenattu!!  Tavoite on korkealla ensi kesälle! Lähdemme reilun viikon päästä taas Espanjaan harjoitusleirille viikoksi. Sitten alkaaki pian jo kausi eli toukokuussa. 

 

Tonehillsstudiossa rumpuäänitykset.

Musiikin saralla myös tapahtunut kaikkea kivaa. Helmikuun alussa käytiin soittamassa akustinen keikka, viime lauantaina oli rumpuäänitykset jne. Niin, olin tosissaan viime perjantaina vielä yhdeksältä illalla täällä Jyväskylässä pesistreeneissä, ja lauantaiaamuna jo kymmeneltä Espoossa Tonehillsstudiossa laittamassa rumpuja pystyyn äänityksiä varten. 😀  Ihan pian on myös luvassa hienoja bändiuutisia…:)

 

Huh, vihdoin oli hetki istahtaa alas. Tosiaan minun opinnot menee siis neljään vuoteen kun kesällä valmistun. Niin olisi tarkoitus. Kiireinen kevät tästä tuli, mutta ei auta kuin koittaa jaksaa. JAMK:ssahan voi hyvin suunnitella omaa opintopolkua. Ei ehkä kannata suorittaa harjoittelua ja opinnäytetyötä samaan aikaan.. öhöm… ;D

 

Siinäpä minun arkea tältä erää. Tsemppiä kaikille hakuun! Jos jotain haluaa, yleensä sen kyllä saavuttaa. 😉

-Camilla Kirsilä

 

 

 

 

 

Jätä kommentti