Riittävän yhteinen suunta -podcastin tunnuskuva, taustalla käsi, joka pitelee kompassia.

Kuuntele uusi podcast: Riittävän yhteinen suunta

Johtamisessa on yhteisöllisiä piirteitä. Johtaminen on yhteisöllistä. Miten yhteisö voidaan saada mukaan yhteiseen tekemiseen ja olemaan utelias uudelle ja nykyiselle? Johtajan roolina on mahdollistaa ja fasilitoida uteliaisuutta. Muutostilanteissa korostuu epävarmuus ja pelko tulevaisuudessa edessä olevasta uudesta. Mitä tuolloin pelätään? Millaista johtajaa me olemme johtajastamme tekemässä?

Kuuntele tuumailua yhteisöllisyydestä ja sen rakentumisesta! Koulutusjohtamisen lehtori Ari Hyyryläinen tuumailee Jyväskylän ammatillisen opettajakorkeakoulun koulutuspäällikkö Jari Kalavaisen kanssa yhteisön johtamista uteliaisuutta kohti.

Tämän Johtamistuumailuja-jakson tarjoaa KAJO-hanke, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Kuuntele 3. Johtamistuumailuja-jakso Soundcloudissa:

Johtamistuumailuja on Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillisen opettajakorkeakoulun tuottama podcast-sarja oppilaitosjohtamisesta: Tutustu Johtamistuumailuihin