Ihmisten käsiä kuvan keskelle kasattuna. Pedagogisten yhteisöjen johtaminen.

Johtamistuumailuja-podcast 14: Pedagogisten yhteisöjen johtaminen

Mitä Jamkin rehtori tekee? Miten monialaista 900 asiantuntijan yhteisöä johdetaan? Tässä Johtamistuumailuja-podcastissa koulutusjohtamisen asiantuntija ja lehtori Ari Hyyryläinen tuumailee Jyväskylän ammattikorkeakoulun rehtorin Vesa Saarikosken kanssa pedagogisen yhteisön johtamista myös uuden sukupolven korkeakoulun näkökulmasta.

Jakso käsittelee erilaisten oppilaitosyhteisöjen pedagogista johtamista, yhteistyön merkitystä sekä arjen haasteita. Mitä on jämäkkä, vahva johtajuus nykypäivänä? Mihin sitä ylipäätään enää tarvitaan, vai tarvitaanko? Voiko johtaja johtaa pedagogisesti niin, että työyhteisössä voidaan myös oppia johtamisen avulla?

Kuuntele tuumailuja siitä, miten erilaisia pedagogisia yhteisöjä ja asiantuntijayhteisöjä johdetaan ja kuinka samanlaista tai erilaista onkaan esimerkiksi ammattikorkeakoulun tai toisen asteen oppilaitoksen johtaminen.

Tämän alkusyksyllä 2022 tuotetun Johtamistuumailuja-jakson tarjoaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillinen opettajakorkeakoulu.

Kuuntele jakso 14:

Johtamistuumailuja on podcast-sarja oppilaitosjohtamisesta.

Tutustu sarjan muihin jaksoihin.