Johtamistuumailuja-podcast 15: Ohjaamot – Monialaisten palvelujen johtaminen, pakohuonepeliä?

Monialaisten palvelujen johtaminen, kuvan taustalla kolmen henkilön ryhmä istuu sohvalla keskustelemassa keskenään.

Monialainen johtaminen haastaa johtamista, koska kukin toimijataho tuo oman kulttuurin ja toimintatapansa yhteiseen tekemiseen. Miten modernissa monialaisessa työyhteisössä toimitaan, kun esihenkilöt ovatkin kunkin työntekijän omassa “kotiorganisaatiossa”? Kenellä on vastuu, kuka johtaa? Miten itseohjautuvuus rakentuu?

Lehtori Ari Hyyryläinen tuumailee Jyväskylän ammattikorkeakoulun Auli Sesayn ja Jyväskylän Nuorten talon Tuija Kauton kanssa monialaisten palveluiden johtamista.

Tämän Johtamistuumailuja-jakson tarjoaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun koordinoima ja Hämeen ammattikorkeakoulun ja Åbo Akademin kanssa yhteistyössä toteutettu TESSU2-projekti, jossa Auli Sesay toimi projektipäällikkönä.

Kuuntele podcast:

Johtamistuumailuja on podcast-sarja oppilaitosjohtamisesta.

Tutustu kaikkiin Johtamistuumailuja-podcasteihin!