Lääkevalmiste Terveysportissa

Olen hieman umpikujassa ajatuksieni kanssa. Minä en hoksaa kuinka minun pitäisi laittaa opinnäytetyön tekstiosaan viittaus tästä lähteestä ? Onko tekijä Terveysportti? 

Terveysportti. 2018. Duodecim lääketietokanta. Kustannus Oy Duodecim. Artkkelin tunnus: inf0 4589 (000.000) Viitattu 1.4.2018 http://www.terveysportti.fi

Vastaus: Tarvitsisin tiedon, mihin valmisteeseen tai lääketietokannan uutiseen haluat viitata. Tässä siis kuvitteellinen esimerkki, josko se auttaisi.

Jos lähteellä ei ole henkilötekijää, aloita julkaisun nimellä, esimerkiksi lääkevalmisteen nimellä.

Otsikko pilkkuineen on vähän hassu lähdemerkintään, mutta laittaisin sen kuitenkin samassa muodossa, kuin mitä julkaisu on tietokannassa:

Burana 600 mg tabl, kalvopääll. 2015. Valmisteyhteenveto. Viitattu pp.kk.vvvv. https://janet.finna.fi/, Terveysportti.

Pääset Terveysportin moniin ammattilaisosioihin vain JAMKin kirjaston ostaman lisenssin/käyttöoikeuden turvin. Lääketietokantakin on lisenssin takana. Sen vuoksi laittaisin tuon polun Janetin kautta Terveysporttiin näkyviin. Tarvittaessa polun voit ilmoittaa vielä tarkemmin:

Burana 600 mg tabl, kalvopääll. 2015. Valmisteyhteenveto. Viitattu pp.kk.vvvv. https://janet.finna.fi/, Terveysportti, Lääketietokanta.