Toimeksiantajan nimen kiertoilmaisu kuvailulehdessä

Jos opinnäytetyön toimeksiantajana on yritys, mutta yritystä ei saa raportissa mainita nimeltä, niin jätetäänkö kuvailulehden toimeksiantaja -kohta silloin tyhjäksi vai käytetäänkö kiertoilmaisua ”palvelualan yritys” tai vastaavaa? Kuvailulehden tekstiosuudessa olen kertonut asiasta näin: ”Toimeksiantajana oli matkatoimisto, jonka ydinliiketoimintaa on liike- ja ryhmämatkapalvelut sekä tapahtumien järjestäminen yritysasiakkaille.

Vastaus:

Kysyin vinkkiä tähän JAMKin koulutuksen kehittämispäälliköltä. Hän suosittelee kiertoilmaisun käyttämistä. On hyvä ilmaista se, että työllä on ollut toimeksiantaja.

Joten voit kirjoittaa kuvailulehden toimeksiantaja-kohtaan kiertoilmaisun, esimerkiksi ”palvelualan yritys” tai ”matkatoimisto”.

Jätä kommentti