Ravintola Harmoni

Suoritin harjoittelun ravintola Harmoonissa. Ravintola toimii lounas-, á la carte-, ja tilausravintolana. Lisäksi tein jonkin verran vuoroja Taulun Kartanon kesä- ja tilausravintolassa. Työtehtäviini kuuluivat ruoan valmistaminen ja esivalmistelu, keittiön puhtaanapito sekä astiahuolto. Sain tehdä töitä monipuolisesti sekä vuorojen, että työtehtävien osalta. Ylipäänsä kokemus oli hyvin positiivinen, sillä lähtötasoni harjoittelussa sekä sen tavoitteet huomioitiin alusta alkaen, mikä mahdollisti sujuvan harjoittelun. Tämä on mielestäni arvokasta harjoittelupaikan kannalta, sillä varsinkin restonomien harjoittelussa on varmasti suuria eroja jo olemassa olevissa taidoissa, joten on hyvä huomioida se harjoittelua suunnitellessa. Koin myös saavani riittävästi ohjausta harjoittelun aikana työtehtävien osalta, lisäksi sain paljon yleisiä neuvoja työskentelyyn. Harjoittelijan asema huomioitiin hyvin eikä minulta vaadittu liikoja, harjoittelun aikana saamani palaute oli asiallista ja rakentavaa, mikä auttoi minua pohtimaan omaa osaamistani ja kehityskohteita työskentelyssäni, sekä sitä miten niitä voisin kehittää.

Kirjoittanut: Tuukka Kattainen

Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma

Jätä kommentti