Suuntaava harjoittelu, Lomakeskus Revontuli

Harjoittelupaikkani oli Lomakeskus Revontuli Oy, joka sijaitsee Hankasalmella 9-tien varressa tarjoten monipuolisia majoitusmahdollisuuksia kauniissa järvimaisemissa. Revontulen toimintaan kuuluu majoitustoimintaa, kokous- ja juhlatilojen vuokrausta, ravintola ja keilahalli, 18-reikäinen golfkenttä sekä paljon muita aktiviteetteja. Pääsääntöisiä majoitusvaihtoehtoja on lomamökit, hotellihuoneet sekä uudet lasikattoiglut ja tiglot (lasikattoiset, kaksikerroksiset tiipiit). 

Yrityksen slogan on ”Mukavuusalue Keski-Suomessa”. Revontuli kuvailee itseään aktiivisten ihmisten mukavuusalueena, koska aktiviteetteja ja mahdollisuuksia on reilusti. Sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella ja järven rannassa antaa yritykselle hyvän etuuden ja golfkenttä on yksi myyntivalteista ja menestystekijöistä. Yrityksen strategia perustuu laajaan tarjontaan, kehittyvään majoitustarjontaan ja hyvään asiakaspalveluun. Tämä perheyritys pyrkii tarjoamaan asiakkailleen yksilöllistä kohtelua ja asiakkaan tarpeisiin mukautettuja palveluita. Perheyrityksen tuoma tunnelma välittyy hyvin yrityksen toiminnasta.  

Työtehtäviini Revontulessa kuului myyntityö ja vastaanottovirkailijan tehtävät, joihin sisältyi esimerkiksi puhelimeen vastaamista, varausten tekoa ja käsittelyä, laskutusta sähköposteihin vastaamista ja kaikkein tärkeimpänä asiakaspalvelu. Lisäksi työtehtäviini kuului sosiaalisen median ja nettisivujen päivittäminen ja ravintolapuolen työtehtävät. Työtehtäväni olivat mielekkäitä ja minulle annettiin myös vastuuta, joka on mielestäni hyvä oppimiseni kannalta. 

Harjoittelukokemukseni Lomakeskus Revontulessa oli positiivinen sekä opettavainen. Kokemus syvensi tunnetta siitä, että olen valinnut oikein lähtiessäni asiakaspalvelualalle. Pääsin kokeilemaan Revontulen aktiviteetteja, kuten melomista intiaanikanootilla.

Kirjoittanut:


Kaisa Korjonen
JAMK | Jyväskylän Ammattikorkeakoulu

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma

Jätä kommentti