Harjoittelu Yöpuu

Moikka!

Olen neljännen vuoden restonomiopiskelija Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Suoritin suuntaavan harjoitteluni Yöpuu Yhtiö Oy:llä ja halusin päästä näkemään ja kokemaan vastaanottovirkailijan työnkuvaa. Yöpuu Yhtiö on paikallinen perheyritys täällä Jyväskylässä ja heillä on kolme eri toimipistettä. Yritys tarjoaa majoitus-, ravintola- ja kokouspalveluita. Hotelli Yöpuun ja sen yhteydessä sijaitsevan ravintola Pöllöwaarin perustamisen jälkeen yritystoiminta laajentui ja Hotelli Verso avasi ovensa. Myöhemmin Versoon perustettiin myös Verso Baari & Keittiö ja viime vuonna avattiin Bistro Kirkkopuisto, joka tarjoaa kahvila- ja ravintolapalveluita. Molemmat hotellit tarjoavat myös kokous- ja juhlatiloja.

Pääsin niin Hotelli Verson, kuin hieman myös Hotelli Yöpuunkin puolelle oppimaan vastaanottovirkailijan työhön kuuluvia työtehtäviä. Harjoittelu alkoi Versossa lyhyellä jaksolla kerroshuollossa, jossa tutustuin samalla hotellin tiloihin ja hotellihuoneisiin. Harjoittelussa opeteltiin varausjärjestelmä Hotellinx Cloud:in käyttöä ja yleisesti vastaanottovirkailijan työnkuvaan kuuluvia tehtäviä. Pääsin myös vähän harjoittelemaan Verso Baarin puolellakin. Kaikki oli todella uutta, mutta onneksi aivan mahtava työntiimi oli neuvomassa ja tukemassa joka tilanteessa.

Kokonaisuudessaan viihdyin todella hyvin harjoittelussani ja opin paljon uutta. Mahtava uutinen olikin, kun sain jäädä vielä harjoittelun jälkeen osaksi Verson huipputiimiä! Jos matkailu- ja ravintola-alan monipuoliset työtehtävät kiinnostavat, voin erittäin lämpimästi suositella Yöpuu Yhtiötä harjoittelupaikkana.

Kiia Vasara, 4. vuoden restonomiopiskelija

Jätä kommentti