Harjoitteluni Hr-konsulttina Eezyllä

Moikka! Olen Ilona ja opiskelen 4.vuotta restonomiopintoja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Suoritin suuntaavan harjoittelun Eezy henkilöstöpalveluille henkilöstövuokraushommissa. Eezy on iso henkilöstövuokraus firma, joka tarjoaa myös paljon muita palveluita henkilöstövuokrauksen ohella. Suoritin harjoitteluni Tampereella. Suurimmaksi osaksi harjoittelu tapahtui läsnä toimistolla työskennellen, mutta pidimme silloin tällöin etäpäiviä, jolloin sain työskennellä etänä kotoa käsin. Työtehtäväni olivat laajat, mutta pääsääntöisesti päiväni kuluivat työntekijöille soitellessa, kirjoitellessa työsopimuksia ja työtodistuksia, tekemällä sosiaaliseen mediaan sisältöä, kirjaamalla sairaslomia, haastatellen uusia työntekijöitä ja tekstien kääntämisestä englanniksi. Kävimme myös aktiivisesti kuvaamassa sosiaaliseen mediaan materiaalia Nokia Arenalla ja samalla saimme tavata työntekijöitä paikan päällä. Tuo Nokia Arenalla käyminen kuulu ehdottomasti minun lempi työtehtäviini.

Tiesin jo todella aikaisessa vaiheessa, että haluan tehdä syventävän harjoittelun juuri Eezylle. Olen tehnyt töitä heidän kauttaan jo pitkään. Odotukseni olivat korkealla ja ne täyttyivät. Työkaverini oli ehkä kaikista paras osuus koko harjoittelussa. Työporukka oli paras, missä olen ikinä työskennellyt. Työmatkakin oli ihanteellinen, sillä asun ihan toimiston vieressä. Harjoittelun loputtua oli todella haikea fiilis ja jään kyllä kaipaamaan kaikkea ja toivoisinkin löytäväni itseni vielä joskus työskentelemässä vastaavien tehtävien parissa! Suosittelen lämpimästä Eezyä harjoittelupaikaksi, jos kiinnostaa Hr-hommat

Teksti ja kuva: Ilona Takkinen

Jätä kommentti