Harjoittelut Eezy Henkilöstöpalveluilla

Suoritin molemmat harjoitteluni putkeen kesällä 2021 Eezy Henkilöstöpalveluilla Jyväskylässä. Työtehtäväni painottuivat pääasiassa HR-konsultin työtehtäviin, eli haastattelin ja rekrytoin työntekijöitä niin meille kuin asiakkaillemmekin. Harjoitteluni alussa keskityin pääsääntöisesti kesän 2021 tapahtumiin ja festareihin, mutta koronasta johtuen jouduin ja pääsin laajentamaan työnkuvaani myöskin Teollisuus, Rakentaminen ja Logistiikka -puolelle.

Toimistotöiden ohella tein myös suorittavaa työtä festareilla. Osallistuin muutamille festareille anniskelutehtävissä, ja toimin myös työntekijöidemme esihenkilönä tapahtumissa. Kesä oli antoisa, sain monia uusia kokemuksia sekä pääsin tutustumaan moniin kymmeniin uusiin ihmisiin töiden ohella!

Molempien harjoittelujen suorittaminen putkeen tuntui siinä hetkessä rankalta, mutta jälkeenpäin en olisi missään nimessä halunnut tehdä harjoitteluja erillisinä. Pitkän harjoittelun myötä pääsin hyvin perehtymään henkilöstöpalvelualaan sekä työpaikkaani. Pitkästä harjoittelusta sain loppujen lopuksi myös vakituisen työpaikan!

Kirjoittaja: Petra Jokilehto

Jätä kommentti