Urkund hyväksyy monta tiedostoa

Meillä on erillisinä tiedostoina kuvailulehdet ja opinnäytetyön teksti. Voimmeko laittaa nämä erilliset tiedostot Urkundiin?

Vastaus:

Kysyin neuvoja JAMKin koulutuksen kehittämispalveluista, sillä en ole itse tekemisissä Urkundin kanssa. Näin suunnittelija Arimatti Leskinen vastasi sähköpostiviestiini:

”Löysin kuin löysinkin maininnan että ’student may attach several files to one email’ eli kyllä onnistuu. Urkundin ohjeethan löytyvät Optiman Opinfoorumista, kohdasta ’Ohjeita tietojärjestelmien käyttöön’ jos joku niitä joskus kaipailee.”

Kiitos, Arimatti!

Monta tiedostoasi hujahtaa siten luonnikkaasti samassa sähköpostiviestissäsi Urkundin suurennuslasin tarkasteltavaksi. Olennaista kuitenkin olisi, että tiedostot eivät olisi PDF-tiedostoja. Ja liitetiedoston koko ei saa ylittää 8 megaa; jos koko ylittyy, tiedostoa on kutistettava.