Urkund-pulmat

Huomasin, että JAMKin sivuilla on väärä Urkundin email. Siellä etunimen ja sukunimen jälkeen JAMK on kirjoitettu pienillä kirjaimilla. Näillä ohjeilla työ ei mene Urkundiin. JAMK pitää kirjoittaa isoilla kirjaimilla, kuten sitten nämä toiset ohjeet (pdf) neuvoo.

Vastaus:

Urkund-ohjeet löytyvät sekä JAMKin opiskelijaintrasta että henkilöstöintrasta.

Laajan ohjeen lopussa on tällainen neuvo:

Opiskelija saa käytön tukea HelpDeskistä (helpdesk@jamk.fi) ja ohjaajalta.
Opiskelija saa käytön tukea HelpDeskistä ja sisällölliseltä pääkäyttäjältä.

Sisällöllisen pääkäyttäjän yhteystiedot ohjaaja löytää JAMKin henkilöstöintrasta Koulutuksen kehittämispalvelujen henkilöstö -sivulta. Linkki avautuu vain JAMKin henkilöstölle. Suoraan oikealle sivulle se aukenee, jos intra sattuu olemaan valmiiksi auki. Muuten joutuu pysähtymään ja kirjautumaan ensin intraan.

Kouken porukka tietää paremmin, miten ongelmasi ratkeaa. Kokemuksesta tiedän, että he ovat hyviä ratkomaan monenlaisia pulmia.

Lisäys 9.12.2014 klo 16.55: Kouke ilmoittaa, että ongelma on ratkaistu.