Uudistimme blogiamme

Monialaisesti oppien ja ohjaten on TESSU2 – Aitoon monialaiseen yhteistyö- ja ohjausosaamiseen Ohjaamoissa -projektin virallinen blogi. TESSU tuottaa valmennusta, joka tukee Ohjaamojen henkilöstön toimivan monialaisen yhteistyön- ja ohjausosaamisen kehittymistä. Valmennusten tuella autetaan Ohjaamoja toimimaan monialaisena, vertaisoppivana ja yhdessä ohjautuvina tiimeinä, joissa ohjaamohenkilöstö kehittää ja arvioi yhdessä omaa toimintaansa suunnitelmallisesti ja toisilta oppien.

Projektin valmennusprosesseista syntyy erilaisia monialaista yhteistyö- ja ohjausosaamista kehittäviä tuotteita, menetelmiä ja käytänteitä, jotka julkaistaan avoimena verkkojulkaisuna.

Tässä blogissa kirjoitamme ajatuksiamme, kokemuksiamme ja tuloksiamme matkan varrelta. TESSU-joukkueessamme on tällä hetkellä 19 asiantuntijaa, jotka tulevat JAMK ja HAMK ammatillisesta opettajakorkeakoulusta ja Åbo Akademista. ME tessulaiset teemme työtä isolla sydämellä ja rautaisella asiantuntijuudella Ohjaamojen parhaaksi. Tutustu meihin tarkemmin artikkelissa Kartanlukijoita, kiisselinkeittäjiä, kameleontteja – TESSU-joukkue esittäytyy ja hyppää mukaan matkallemme tässä blogissa.

Seuraa meitä myös Twitterissä, Facebookissa, Instragramissa ja Youtubessa. Voi lukea vuosikatsauksiamme Issuussa.

Auli Sesay, projektipäällikkö
Jyväskylän ammattikorkeakoulu