Tulevaisuuden työ liikuntaseuroissa

Maailma – ja Suomi sen osana – muuttuu kiihtyvällä nopeudella, mikä haastaa kansalaisjärjestöjäkin miettimään tarkoitustaan ja kehittämään toimintaansa. Tämä koskee myös liikuntaseuroja. Mitkä ovat liikuntaseurojen tulevaisuuden näkymät? Miten toimii yhteisöllinen ja menestyvä liikuntaseura? Miten seuran arvopohja voidaan yhdistää uusiin toimintatapoihin? Onko tulevaisuutta kohti parempi suunnata vapaaehtoistoiminnalla vaiko myös palkkaamalla työntekijöitä?

Tällaisia tärkeitä kysymyksiä mietitään Työnuoli – projektin järjestämässä Tulevaisuuden työ liikuntaseuroissa -seminaarissa, joka on torstaina 18.2.2016 kello 12-16 Jyväskylän ammattikorkeakoulun Dynamon auditoriossa D 110 osoitteessa Piippukatu 2, Jyväskylä. Seminaarin pääpuhujat ovat liikuntakasvatuksen professori Pasi Koski Turun yliopistosta ja ylitarkastaja Sari Virta Opetus- ja kulttuuriministeriöstä, minkä lisäksi seminaarissa on käytännön esimerkkejä liikuntaseurojen toiminnasta.

Seminaari on kaikille avoin ja ilmainen, mutta siihen tulee ilmoittautua 14.2.2016 mennessä  tämän sivun kautta.   Sieltä löytyy myös seminaarin tarkempi ohjelma. Tervetuloa seminaariin!

Työnuoli – Työtä liikuntaseuroissa -projektin toteuttavat Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Oy ja Keski-Suomen Liikunta ry.   Työnuoli – projektin kesto on 1.1.2015 – 31.12.2016 ja kohde-alue on Keski-Suomi.  Projekti saa tukea Euroopan sosiaalirahastosta Keski-Suomen ELY-keskuksen kautta. Lisätietoa Työnuoli-projektista löytyy täältä.

 

ESR_lipputunnusVipuvoimaaEU_2014_2020_rgb