Lumirakentamista Green Caressa

”Talviyö.
Männyissä mahla
matkalla
ylös neulasiin.” (Risto Rasa)

Talvisessa helmikuussa on jo ripaus kevättä ja valoa, vaikka vielä nautitaankin talven parhaista puolista. Green Care- koulutushankkeessa on kiireisin materiaalin kokoamisen ja työstämisen aika. Kun lumi on sulanut ja valon määrä on lisääntynyt niin, että me puolet vuodesta pimeässä elävä kansa olemme liikkeellä iltakuuden jälkeenkin, pitäisi tulevan koulutuksen sisällöt ja suunnitelmat olla melkolailla valmiina. Olemme lisänneet panoksia ja saaneet Jamkin tiimiin kaksi uutta jäsentä työtämään koulutushanketta.  Mari K. ja Suvi A., hienoa, että olette mukana!

Tammikuu mennä vilahti. Tuolloin tapasimme koko hankeporukan voimin työpajassa Jamikissa ja teimme yhden päivän tiivisti töitä koulutusmoduulien parissa.  Yhteyttä pidellään muutenkin: mm. Skype-palavereissa keskustelen ja  perinteisesti sähköpostilla.

Saimme itsekkin annoksen Green Carea tänä aamuna kun osallistuimme Marin kanssa mukaan Jyväskylän kaupungin nuorten taidetyöpajan elämyspajaan Könkkölään. Pajassa aloitellaan nuorten sekä ohjaajien voimin kevään mittaista pajatoimintaa. Päivän teema oli mm. lumirakentaminen- lapionvarteen pääsimme myös me molemmat hanketyötekijät. Elämyspajassa on hieno porukka koolla; sitä tultiin kodan ja lumirakentamisen ääreltä itsekin voimautuneena takaisin konttorihommin. Jatkamme yhteistyötä pajan kanssa tarkoituksena mm. tuottaa videomateriaalia koulutuskäyttöön.

Elämyspajan esittelyvideon voi katsoa täältä: https://www.youtube.com/watch?v=BsXOL6B4-I4

Nuorten taidetyöpajasta löydät tietoa täältä: http://www3.jkl.fi/blogit/taidetyopaja/

Valoisin helmikuun terveisin: Heidi

ESR_lipputunnus      VipuvoimaaEU_2014_2020_loforgb