Hyvinvointimatkailu-hankkeen terveisiä

 

Matkailusta laatua koko elämään -hankkeessa pureuduttiin marraskuussa ryhmäytymiseen, hyvinvointimatkailun käsitteistöön ja venäläisiin matkailijoihin asiakkaina Suomessa. Yrittäjien toisessa yhteisessä työpajassa 7.11. Jämsän Kukkaismäessä yrittäjät pääsivät kukin vuorollaan estradille hissipuheineen ja tulevan vuoden aikatauluja tarkennettiin. Erityisen pidetty oli rento ryhmäytymisharjoitus. 

Tiistaina 22.11. järjestettiin Witas Oy:n kanssa yhteistyössä ”Venäläiset matkailijat asiakkaina Suomessa” keskustelu- ja infotilaisuus. Tiedot karttuivat Rida Savolaisen opastamana venäläisten matkailijoiden toiveista, tottumuksista ja asenteista. Ari Ålander Jykes Oy:stä selvitti venäläisten Internetin käyttöä ja kertoi mm. tulevista Internetmarkkinoinnin koulutuksista. Tuula Ahonen puolestaan kertoi yhteistyömahdollisuuksista Tuulantei Oy:n kanssa.

Joulukuussa Malako-ryhmä osallistuu vielä Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämille Palveluaaltoja -messuille ja Juha Tuulaniemen luennolle palvelumuotoilusta 15.12.

Lisätietoja: Mari Holopainen 050 431 7574

         

Jätä kommentti