Serven 2012 tutkimushaku on avattu – haku päättyy 30.3.2012

Tekesin Serve – Palveluliiketoiminnan edelläkävijöille -ohjelman haku julkisen tutkimuksen organisaatioille, yliopistoille, korkeakouluille, tutkimuslaitoksille ja ammattikorkeakouluille, avautuu ti 22.11.2011 ja sulkeutuu pe 30.3.2012 klo 16.00. Haun teemoja ovat 1) verkostoituneen palveluliiketoiminnan johtaminen ja 2) kansainvälisten palvelubrändien rakentaminen. Erillistä aiehakuvaihetta ei ole.

Serve-ohjelman 2012 julkisen tutkimuksen hakua koskeva tiedotustilaisuus järjestetään 1.2.2012 klo 12–16 Kansallissalissa, osoitteessa Aleksanterinkatu 44A, 2. krs, Helsinki. Tapahtumassa esitellään haun teemoja ja arviointikriteerejä sekä tarjotaan mahdollisuus tutkijoiden keskinäiseen verkottumiseen. Koska tämän vuoden haku on viimeinen Serven julkisen tutkimuksen haku, katsotaan tilaisuudessa myös taaksepäin julkisen tutkimuksen kehityskaarta ohjelman aikana ja sen tuloksia.

Viime vuoden tapaan tilaisuuden yhteydessä järjestetään projektiklinikoita, joissa tutkijoilla on mahdollisuus sparrata projekti-ideaansa Serven edustajien kanssa. Serven 2012 julkisen tutkimuksen hausta kiinnostuneet ovat myös tervetulleita verkostoitumaan LinkedInissä! Tekes / Serve julkisen tutkimuksen haku -ryhmän alle on perustettu Serve 2012-haun verkostoitumisryhmä linkittämään hausta kiinnostuneita tutkijoita, yrityksiä ja sidosryhmiä.

Lisätietoja: http://www.tekes.fi/fi/community/Hakuajat/472/Hakuaika/1320?name=Serven+2012+tutkimushaku+on+avattu

Jätä kommentti