Uudistava johtaminen mukana Parempi johtaa hyvin -seminaarissa

Uudistava johtaminen -projekti on mukana Parempi johtaa hyvin -seminaarissa, joka järjestetään 13.3.2012 klo 13.30 – 18.00 Paviljongissa. Parempi johtaa hyvin -starttipäivässä käsitellään erilaisia johtamisen näkökulmia, kuullaan innostavia puheenvuoroja ja opitaan yhdessä yritysten haasteiden ympärille kootuissa työpajoissa.

Parempi johtaa hyvin -kokonaisuus on vuoden 2012 tärkeimpiä kehittämisen teemoja Keski-Suomen kauppakamarissa ja Keski-Suomen Yrittäjät ry:ssä. Teeman tarkoituksena on rakentaa Keski-Suomesta paremman johtamisen maakunta.

Lisätietoja: http://www.centralfinlandchamber.fi/palvelut/projektit/parempi-johtaa-hyvin

projektipäällikkö Marianne Ekonen, puh. 050 409 8352

Uudistava johtaminen -projektista voit lukea lisää täältä

Jätä kommentti