25.5.2012: Radikaalit innovaatiot – voiko asiakas tai käyttäjä olla innovaattori?

BIT Tutkimuskeskuksen Innovation Management Institute -tutkimusryhmän DIP II (Discontinuous Innovations Project – Integrating customer and user into innovation) – projektissa on tutkittu radikaaleja innovaatioita erityisesti asiakas- ja käyttäjälähtöisyyden näkökulmasta. Projektin päätösseminaari järjestetään Dipolissa perjantaina 25.5.2012 klo 8:30 – 15:30.

Seminaarin pääpuhujana on radikaaleihin innovaatioihin erikoistunut innovaatioiden ja yrittäjyyden Professori John Bessant Exeter yliopistosta. Hän toimii lisäksi vierailevana professorina Lontoon Imperial Collegessa ja on keskeinen toimija kansainvälisessä Innovation Lab yhteisössä. Akateemisen julkaisujen lisäksi hän on kirjoittanut useita kirjoja ja toiminut neuvonantajana monille kansallisille ja kansainvälisille tahoille mukaan lukien YK, Maailmanpankki ja OECD.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset.

Jätä kommentti