Kotityöpalvelua kehitetään – vastaa kyselyyn!

Kotityöpalvelu ammatti- ja elinkeinoalana kehittyy  vauhdilla ja samalla kasvavat myös asiakkaiden kokemukset ja vaatimukset. Siksi Keski-Suomessa Palvelumix-hankkeella kehitetäään sekä tuotteita että laatua alan yrittäjille ja asiakkaille.

Kotityöpalvelut auttavat arjessa. Niihin eivät kuulu ne kodin palvelut, joissa tarvitaan terveydenhuoltoalan ammattikoulutusta, mutta muuten kaikenlainen arjen apu ja kodin ylläpito voivat olla kotityöpalvelua.

Tervetuloa vastamaan kyselyyn, jossa selvitetään kuluttajien näkemyksiä ja tarpeita kotityöpalveluille. Voit vastata, jos olet ostanut tai käyttänyt palveluita, mutta myös vaikket vielä olisikaan!  Vastaamiseen kulunee noin 10-20 min. Kysely toteutetaan huhtikuun aikana, minkä jälkeen kaikkien yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan kolme siivoustuotepakettia. Tulokset ovat luettavissa Palvelumix-hankkeen internetsivuilla www.jamk.fi/palvelumix toukokuun 2012 puolivälin jälkeen.

Klikkaamalla linkkiä pääset vastaamaan kyselyyn. Jos linkki ei aukene suoraan, kopioi se osoiteriville: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=832190&chk=72J6JSBE

 

Kysely toteutetaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoimassa ja Keski-Suomen ELY-keskuksen, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston rahoittamassa Palvelumix-hankkeessa.

Ystävällisin terveisin Eila Partanen, projektipäällikkö

040 869 0649

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Liiketoiminta ja palvelut

www.jamk.fi/palvelumix

Jätä kommentti