KESÄ TULEE, MENNÄÄN ULOS!

Outdoors Finland kannustaa kaikkia ulos. Kesä on tulossa kovaa vauhtia, kelit on jo miltei kuin Juhannuksena. Outdoors Finland -hanke on myös nyt ollut käynnissä yli kuukauden. Viime viikolla Multian matkailuyrittäjien kanssa pidetyn yhteenvedon aikana tuli ilmi, että ”aihe on tapetilla” eli kaikkialla on potentiaalia jos siihen on halukkuutta. Kolme majoitustarjoajaa ja neljä aktiviteettitarjoajaa on rapsuttanut jo päätään jonkun aikaa miettien, mitä tulisi keksiä. Fortunan käsi ohjasi meitä yhteen, näin näyttää, että mahdollisesti pystymme kasata mielenkiintoisen, viikon kestävän matkailupaketin, jota ehkä voi sitten myydä eteenpäin ulkomaalle.

Fortunalla on monet kasvot. Tämä on mainio esimerkki siihen kuinka kaupunkimme kahden korkeakoulun välinen yhteistyö johtaa synergiaetuihin. Agora Centerin opiskelijaprojektin lopputuloksena nimittäin kättelimme ensimmäisen kerran JAMK ja Multian yrittäjät.

Jätä kommentti