Tekes Green Growth Summit 6.6.2012

Green Growth Summit on Tekesin Tie kestävään talouteen -ohjelman pääseminaari, joka kokoaa yhteen alan huippunimet sekä kestävästä taloudesta kiinnostuneet yritykset luomaan uutta suomalaista vihreää liiketoimintaa. Tilaisuus järjestetään 6.6.2012 Helsingin Hernesaaressa.

Alan yrityksille ja asiantuntijoille tapahtuma on erinomainen mahdollisuus verkostoitua sekä ideoida uutta yli toimialarajojen. Koko päivän kestävässä tilaisuudessa kartoitetaan suomalaisten yritysten kansainvälisen kasvun mahdollistavaa vihreän talouden osaamista – avaintekijöinä resurssi- ja energiatehokkuus, uudet liiketoimintamallit sekä aineettomat ratkaisut ja palvelut.

Tapahtuman pääpuhujia ovat elinkeinoministeri Jyri Häkämies, ympäristöministeri Ville Niinistö, Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck sekä Suomen vihreän kasvun mahdollisuuksia tutkinut professori Jan Rotmans Rotterdamin yliopistosta. Lisäksi puhujina ja panelisteina on johtavia vihreän talouden asiantuntijoita suomalaisista menestysyrityksistä ja tiedeyhteisöistä.

Tapahtuman ohjelma ja ilmoittautuminen 29.5.2012 mennessä.

Jätä kommentti