Innovative Village – odotuksia opintomatkalle

Innovative Village – Kekseliäät kylät on lähdössä vauhdilla liikkeelle: pidimme juuri ohjausryhmän ensimmäisen kokouksen, logo ym. pohjatyöt ovat tekeillä ja hankkeen yhteinen kansainvälinen aloitusseminaari pidetään Pohjois-Irlannissa 4.-5.10. Samalla me suomalaiset ja virolaiset partnerit järjestämme sinne opintomatkan.

Aloitusseminaarin teemoja ovat mm. Pohjois-Irlannin maaseutukehittäminen, maaseudun pankkipalvelut ja maaseutumatkailu. Puhujia ja asiantuntijoita on paikalla kaikista kolmesta partnerimaasta. Meiltä on lähdössä 22 keskisuomalaista aktiivisen maaseudun ja maaseutukehittämisen edustajaa ja Tarton seudulta tulee virolaisia paikalle 17, joten seminaarista ja opintomatkasta on tulossa mukavan kansainvälinen. Partnerien törmäyttäminen toivottavasti tuo esille toistemme parhaita käytäntöjä ja hyviä ideoita, joita tuoda tuliaisiksi Suomeen.

Matkalla nähdystä ja koetusta kerromme paitsi Facebookissa JyväsRiihen ja Keski-Suomen maaseudun sivuilla, myös tässä blogissa (mikäli matkalla tekniikka pelaa!)

Lisätietoja Outi Raatikainen, puh. 050 4120491

Jätä kommentti