Liiketoiminta ja palvelut mukana vauhdittamassa pk-yritysten vastuullisuusviestintää

JAMK on mukana uudistuvat koneet ja laitteet-, matkailu- ja elintarvikeklustereiden  yhteisessä vastuullisuusviestinnän vauhditushankkeessa. Hanke pyörähti todenteolla käyntiin viime viikolla kick off –seminaarilla (11.10.2012 Tampereella). Hankkeessa on mukana 28 pk-yritystä sekä 2 tutkimuslaitosta, joista JAMK on toinen Turun yliopiston kanssa.

LIPAn asiantuntijat fasilitoivat paikallisen yritysryhmän valmennuspäiviä. Ensimmäinen virtuaalivalmennus järjestetään 15.11. Valmennuksista vastaa Perjantai Markkinointiviestintä Oy yhdessä Gaia Groupin kanssa. Tiimiä vetää Janina Andersson. Keski-Suomen yritysryhmässä on mukana matkailualan yrityksiä Jämsän ja Himoksen seudulta. Aiheita valmennuksissa ovat mm. Käyttäjälähtöinen viestintä – kenelle pitäisi viestiä? Monikanvaisuus – missä pitäisi olla läsnä? Dialogi sidosryhmien kanssa, avainviestit kohderyhmien kannalta sekä viestinnän kärjet, sisältö ja visuaalisuus.

JAMKin tutkimusrooli hankkeessa tarkoittaa käytännössä sitä, että tuomme yritysryhmille tietoa ajankohtaisista vastuullisuustrendeistä ja uusista tutkimustuloksista sekä vinkkejä hyvin toteutetusta viestinnästä, mutta samalla kehitämme verkoston kanssa uutta.  Tutkimustiedon siirtotilaisuus järjestetään osana Ratkaisun paikka –messuja ensi toukokuussa ja loppuseminaari marraskuussa 2013.

Mikäli aihe kiinnostaa sinua tai haluat esimerkiksi hyviä caseja opintojaksoillesi – olethan yhteydessä Jaana Teriöön.

 

 

 

Jätä kommentti