Lisää löylyä suomalaisuuden lähteille

Maaseutumatkailuyrittäjille ja matkailun kehittäjille esitellään keskisuomalaista maaseutumatkailua sekä maukasta maakunnan ruokaa, kun maaseutumatkailun valtakunnallinen seminaari järjestetään Laukaassa maaliskuussa.

Järjestyksessään 39. valtakunnallisessa maaseutumatkailuyrittäjien ja –kehittäjien seminaarissa heitetään lisää löylyä suomalaisuuden lähteille ja etsitään suomalaisuutta niin saunasta, hirvitarhasta kuin Suomi-brändistäkin.

Esiintymislavalta käsin aihetta tarkastelevat mm. Suomen maabrändivaltuuskunnan jäsen, AmCham Finlandin toimitusjohtaja Kristiina Helenius, chef Juha Niemiö sekä VisitFinland Italian maaedustaja Maija Loikkanen. Ajankohtaista tietoa maaseutumatkailuyritysten anniskeluoikeuksista tuo Valviran ryhmäpäällikkö Kari Kunnas.

Seminaarissa perehdytään myös keskisuomalaisiin maaseutumatkailun erikoisuuksiin: yrittäjä Susanna Partio kertoo hirvien innoittamista hirveän hienoista maku- ja majoituselämyksistä ja yrittäjä Erkki Kauppinen maailman suurimmasta savusaunasta oheispalveluineen. Seminaariin kuuluvilla retkillä nautitaan rallista ja vauhdista, kulttuurista, historiasta – ja tietenkin saunasta!

Seminaari järjestetään uudistetussa kylpylähotelli Peurungassa Laukaassa 19. –20.3.2013. Seminaari on avoin kaikille maaseutumatkailuyrittäjille ja matkailun kehittäjille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Tervetuloa löylyihin Laukaaseen!

Tutustu seminaariin ja ilmoittaudu mukaan:

http://ruokacentria.com/index.php/suomalaisuuden-vetovoima-loylya-lissaa

Keski-Suomi – Lähelläsi!

Jätä kommentti