Yritit tuoksuivat Malako -ryhmän kevään 2013 viimeisessä workshopissa.

Mesiangervopikkuleivät, yrttiteet ja -dipit maistuivat hyvinvointiteemaisessa Malako-hankkeen workshopissa 25.4.2013. Kattava tietopaketti yriteistä oli Villikatajan Annukka Partasen (FM, keruutuotetarkastaja) käsialaa ja onnekkain yrittäjä pääsi kokeilemaan hemmottelevaa yrittijalkakylpyä käytännössä. Illan aikana ryhmä sai tietoa yrtteihin liittyvästä lainsäädännöstä, yrttien tutkituista terveysvaikutuksista ja palveluista, joita on rakennettu yrttitietouden pohjalle.

Illan toisena luennoijana vieraili Heidi Kihlström (TtM ) Jamkilta. Heidi nosti esiin ajankohtaiset tutkimukset luontoympäristön ja eläinten myönteisistä vaikutuksista hyvinvointiin sekä stressin ja masennuksen  vähentämiseen.

Mari Holopainen

Jätä kommentti