Kiitä työyhteisöllesi onnistumisen kulttuuri -opinkierros

Parempi johtaa hyvin Johtamisen teot 2013 -opinkierrossarjan V osa. Sarjan aikana opitaan, mitkä 9 asiaa parhaat työpaikat tekevät eri tavalla kuin muut. Tule mukaan etsimään ja oivaltamaan oma tapasi virittää yrityksesi huipputuloksiin, hyödyntää tiimisi kyvyt ja osaaminen mahdollisimman laajasti tai lisätä onnellisuutta omassa  elämässäsi ja ympäristössäsi.

Opinkierroksilla yhdistellään ennakkoluulottomasti erilaisia  johtamisen tarinoita, näkökulmia, työkaluja ja osaamista sekä toimialoja ja ihmisiä. Kokemuksista  oppiminen ja vuorovaikutteisuus ovat opinkierrosten ydintä. Tervetuloa!

Osa V: Kiitä työyhteisöllesi onnistumisen kulttuuri. Etsi ja tarjoa kiittämisen paikkoja. 100 tapaa kiittää. Mitä kerrannaisvaikutuksia kiittämisellä on?

Novia Finlandin tarina  Suomen kuudenneksi parhaan työpaikan Novia Finlandin toimitusjohtajan Lippo Mikolan tarina valottaa strategiaan pohjautuvan kiittämisen saloja. Mikola haastaa pohtimaan, kuinka tärkeää on löytää työntekijän henkilökohtaisen ja organi­saation vision kesken yhteneväisyyksiä. Niiden kautta muodostuu luontainen motivaatio strategiassa määriteltävien tavoitteiden saavuttamiseksi.   Luvassa on esimerkkejä eri tilanteista Novian historiasta,tapahtumia, hyviä ja huonojakin kokemuksia. Kiittämisen areenana toimii suuri näyttämö. Lämpimästi tervetuloa!

Hinta 95 € + alv 24 %  Ilmoittautuminen osoitteessa https://www.lyyti.fi/ilmoittaudu/Parhaan_johtamisen_opinkierrossarja_4155

Lisätietoja: http://www.parempijohtaahyvin.fi/

Jätä kommentti