Valokuvanmetsästystä Virossa

Innovative Village – Kekseliäät kylät -hankkeen porukka teki onnistuneen opintomatkan Tarton seudun Leader-yhdistyksen vieraaksi. Kylä-, yritys-, koulu- ja nuorisotalovierailujen lisäksi kävimme 23.5.2013 tutustumassa Elvan virkistysalueen toimintaan. Samalla testasimme VALOKUVANMETSÄSTYKSEN. Se oli koko poppoon mielestä aktiviteetti, jota on helppo soveltaa monella tavalla.

Vierailu alkoi seudun matkailuyritysten verkoston ja virkistysalueen toiminnan esittelyllä. Sen jälkeen saatiin ohjeet valokuvanmetsästykseen, joka oli yksinkertaista ja hauskaa:  Ryhmät saivat kartan, digikameran sekä valokuvia lähiympäristöstä.  Valokuvien kohteet piti löytää metsäpolun tuntumasta ja palata lähtöpaikkaan määräajassa.

Kun kohde oli löytynyt, piti ryhmänä toteuttaa siihen liittyvä tehtävä. Tehtävä valokuvattiin ja valokuvat katsottiin yhdessä metsästyksen jälkeen. Mitä kekseliäämpi ja rohkeampi toteutus, sitä hauskempaa! Voittajaksi selviytynyt joukkue oli sekä löytänyt eniten kohteita että tehnyt niistä hauskimmat kuvat. Elvan virkistysalueen kotisivut http://www.visitelva.com/?lang=en
 
Ennen lähtöä ryhmät saivat kartan ja monisteen, jossa oli kuvattavia kohteita sekä niihin liittyvät tehtävät
 
Sitten vain metsäpolulle!
 
Hankekyläläisiä ja projektin työntekijöitä Suomesta, Virosta ja Pohjois-Irlannista
 
Leader-yhdistysten hallitusten jäsenten ryhmä
 
 
Metsästyksen jälkeen koulutusrakennuksessa odotti juomatarjoilu, hedelmiä sekä suolaista ja makeaa piirakkaa. Samalla katsoimme kaikkien ryhmien kuvat läpi. Naurut saimme aika monesta…
 
Lisää kuvia hankkeen Facebook-sivulla!
 
 

Jätä kommentti