Y- ja Z-sukupolvi päräyttävät johtamisen uuteen moodiin 27.11.2013

Y- ja Z-sukupolvi päräyttävät johtamisen uuteen moodiin – Kaverijohtaminen osuuskunnissa jeesaa!

Seminaari tulevaisuuden johtamisesta järjestetään keskiviikkona 27.11. klo 12-15 Jyväskylässä Tiimiakatemialla. Seminaarissa esitellään Jyväskylän ammattikorkeakoulun toteuttaman Tekes-rahoitteisen Kaverijohtaminen osuuskunnissa -tutkimushankkeen tuloksia ja johtamisen uusia visuaalisia työkaluja.

Seminaari toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen kauppakamarin Parempi  johtaa hyvin -toiminnan kanssa. Mukana päivässä ovat myös osuustoiminnan ja johtamisen asiantuntijat, Keski-Suomen Osuuspankin toimitusjohtaja Keijo Manner, Pellervo-Seuran toimitusjohtaja Sami Karhu sekä TellSell Oy:n myyntijohtaja Hanna-Maija Kauko.

Merkitse päivä jo kalenteriisi!

Jätä kommentti