Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia julkistetaan 24.10.2013

Pellolta pöytään! Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia vuosille 2014-2020

Julkistamistilaisuus

Aika: torstai 24.10.2013 klo 10-12 (media klo 9)

Paikka: Marttala, Yliopistonkatu 11, Jyväskylä

Ilmoittautumiset: 17.10. mennessä: minna.valipirtti@jamk.fi, 050 5769 307

Puheenvuoroissa mm.

  • Rohkeasti ruokaketjua kehittämään! – Strategian esittely, Ulla Mehto-Hämäläinen, maaseutuyksikön päällikkö, Keski-Suomen ELY-keskus
  • Paikallista pöytään valtuuston tuella, Mirja Minkkinen, ravitsemispäällikkö, Konneveden kunta
  • Lähi- ja luomuruoka yrityksen menestystekijänä, Tarja Uusipaasto, yrittäjä, Uusi-Yijälän tila & Ravintola Patapirtti
  • Maidontuottaja osana Valion innovatiivista ruokaketjua, Antti Ilomäki, maatalousyrittäjä, Ilomäen tila
  • Kuluttajien yksilöllisten tarpeiden huomioiminen tulevaisuudessa, Jari Kivimäki, kenttäpäällikkö, Osuuskauppa Keskimaa
  • Kutsu pöytään on käynyt – työtä tehdään yhdessä! Sirpa Pekkarinen, kyläasiamies, Keski-Suomen kylät ry, Pro Ruokakulttuurin ohjausryhmä

Päivän ohjelma.

TERVETULOA!