Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia julkistetaan 24.10.2013
Pellolta pöytään! Keski-Suomen ruokaketjun kehittämisstrategia vuosille 2014-2020
Julkistamistilaisuus
Aika: torstai 24.10.2013 klo 10-12 (media klo 9)
Paikka: Marttala, Yliopistonkatu 11, Jyväskylä
Ilmoittautumiset: 17.10. mennessä: minna.valipirtti@jamk.fi, 050 5769 307
Puheenvuoroissa mm.
- Rohkeasti ruokaketjua kehittämään! – Strategian esittely, Ulla Mehto-Hämäläinen, maaseutuyksikön päällikkö, Keski-Suomen ELY-keskus
- Paikallista pöytään valtuuston tuella, Mirja Minkkinen, ravitsemispäällikkö, Konneveden kunta
- Lähi- ja luomuruoka yrityksen menestystekijänä, Tarja Uusipaasto, yrittäjä, Uusi-Yijälän tila & Ravintola Patapirtti
- Maidontuottaja osana Valion innovatiivista ruokaketjua, Antti Ilomäki, maatalousyrittäjä, Ilomäen tila
- Kuluttajien yksilöllisten tarpeiden huomioiminen tulevaisuudessa, Jari Kivimäki, kenttäpäällikkö, Osuuskauppa Keskimaa
- Kutsu pöytään on käynyt – työtä tehdään yhdessä! Sirpa Pekkarinen, kyläasiamies, Keski-Suomen kylät ry, Pro Ruokakulttuurin ohjausryhmä
TERVETULOA!