DGC:n kokoushuone pöydällä, näytöllä ja kuudella tuolilla

Digi & Game Center ja DeskMe aloittavat yhteistyön luodakseen älykkäämpää toimitilaa

Digi & Game Center (DGC) ja DeskMe lyöttäytyvät yhteen älykkäämmän toimitilan luomiseksi DGC:n toimitiloihin Jyväskylän keskustaan, Matarankadulle. Jatkossa DGC:n jäsenet voivat hyödyntää DeskMe-ratkaisuja työpisteen varaamiseen joustavasti DGC:n tiloista.

DeskMe tukee muuttuvan, liikkuvan työkulttuurin asettamiin tarpeisiin vastaamista

DeskMe uskoo joustaviin ja jaettaviin työtiloihin osana tulevaisuutta sekä tukee työtilojen helppoa ja turvallista jakamista omalla ratkaisullaan. DeskMen IoT-pohjainen pöytävarausratkaisu toimii kaikilla selainpohjaisilla laitteilla ja mahdollistaa vapaiden pöytien varaamisen tiloista. DeskMen ratkaisu auttaa myös tunnistamaan, keitä tiloissa toimii ja tukee siten sijoittumista mm. omien kollegoiden läheisyyteen tiimityön tukemiseksi. Jatkossa DGC:n tilat tarjoavat työratkaisuja niin Jyväskylän ulkopuolelta saapuvien henkilöiden lyhytaikaisiin työtilatarpeisiin, että pääasiassa etätyössä / ilman vakituista toimitilaa toimivien työskentelyyn. Näin ympäri maailmaa saapuvat vieraat saavat helposti buukattua itselleen pöydän tiloista vierailunsa ajaksi ja tukea työskentelyynsä myös täysin vieraassa ympäristössä.

Vuonna 2017 perustetulla DeskMellä on kumppanuuksia jo 20 maassa ja yrityksen taustavoimissa toimii mm. Rovion riveistä tuttu Peter Vesterbacka.

Digi & Game Center haluaa tarjota työ- ja verkostoitumismahdollisuuksia jäsenilleen joustavasti

Digi & Game Center (DGC) tuo saman katon alle niin yrityksiä kuin opiskelijoita, tarjoten luovan keskittymän uusien, erityisesti digitaalisten tuotteiden ja palveluiden luomiseen. Tarjoamalla helpon mahdollisuuden työpisteiden varaamiseen DGC tukee yhä useampien innovatiivisten mielien yhteistyötä tiloissaan. Kumppanuuden ansiosta kaikki DGC:n jäsenet voivat vähentää toimitilakulujaan varaamalla toimitilaa joustavasti ja tarvepohjaisesti DGC:n tiloista. Pelkän tilatarpeen lisäksi yritykset ja yrittäjät pystyvät laajentamaan omia verkostojaan uusien kumppanuuksien ja osaajien osalta työskentelemällä DGC:n tiloissa.

DGC eli Digi & Game Center kokoaa digi- ja pelialan yrityksiä, opiskelijoita, opettajia ja tutkijoita yhteen paikkaan työskentelemään yhdessä sekä kehittämään tuotteita ja palveluita. DGC perustajina ja sen toiminnasta vastaavina toimivat Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Peliosuuskunta Expa sekä Jykia Oy.

Tiloissa toimii JAMKin tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmien (FI, EN) pelikoulutuksen tuotekehityslaboratoriot, Demo ja Product Lab. DGC tarjoaa opiskelijoille ja saman katon alla toimivien eri yritys- ja yhteistyötahojen tiiviin yhteistyön niin osaamisen jakamisessa kuin myös mahdollisuutena käyttää uusinta teknologiaa. DGC:n JAMKin hallinnoima green room -studio on suunniteltu kattamaan digitaalinen sisällöntuotanto mahdollisimman laaja-alaisesti. Studiossa ja sen välineistöllä voi toteuttaa digitaalisia äänituotantoja, valo- ja videokuvausta, XR-sovelluksia (sisältäen esimerkiksi VR- ja AR-sovellukset, 360-asteen videotuotannot, volumetrinen kaappaus), liikkeenkaappausta sekä streamausta. Myös studio on varattavissa DeskMe-ratkaisun kautta.

DGC studion pöytä ja VR-laitteistoa

Lue lisätietoja yhteistyöstä ja DGC:stä: New Partnership Announcement: Digi & Game Center and DeskMe – Jyväskylä Digi and Game Center. 

Jätä kommentti