Ammattikorkeakoulujen valtakunnalliset TKI-päivät 2012

Vuotuiset ammattikorkeakoulujen TKI-päivät isännöi tänä vuonna Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu 15. – 16.2.2012. Ohjelmaa teemoittavat TKI-tulevaisuus ja EU:n seuraava ohjelmakausi. Lisäksi pohdiskellaan TKI:n ja opetuksen konkreettisia tuloksia ja millaiset ovat innovaatiotoiminnan ihmislähtöiset kasvot. Odotuksia herättää lupaus ohjelman paketoinnista 3D-­teknologialla. 

Rehtorimme Jussi Halttunen pitää taas perinteisesti Arenen TKI-työryhmän puheenjohtajana ammattikorkeakoulujen kommenttipuheenvuoron. JAMKia edustaa lisäksi Markku Paananen esityksellään bioenergian kehittämisestä Keski-Suomessa ja AMK-tutkan projektipäällikkö Riikka Ahmaniemi kommentaattorina arviointi- ja arvonluontikeskustelussa.

Ohjelma, lisäinfo ja ilmoittautuminen.

3 kommenttia

  1. Ja Turbinaattori-edustajina mukana ainakin Tiina ja Rika, joten heiltä saa kysyä lisää ja mahdolliset materiaalit tarvittaessa käyttöön.

  2. TKI‑päivien seminaariesitykset sekä valokuvia päiviltä on katsottavissa TKI‑päivien sivuilta http://www.pkamk.fi/tkipaivat2012/

    Seminaariesitykset ja mahdolliset muut materiaalit löytyvät ohjelmasta kunkin puhujan ”alta” ja linkki valokuviin on ”ajankohtaista” osiossa.

Jätä kommentti